17 August 2013

Terima Kasih, Semua. ^_^

This is autopost.



Kita nak penuhi semua permintaan orang.
Kita nak, kalau boleh nak gembirakan semua orang.
Kita nak, kalau boleh biar semua orang rasa puas hati.
Tapi macam orang lain, kita pun manusia biasa jugak.
Malah mungkin lebih lemah...
lebih teruk...
lebih hina...
lebih banyak kekurangan, mungkin, sebenarnya.


Saya nak tunaikan semua permintaan, tapi...
saya juga ada tanggungjawab lain.
Selain impian dan cita-cita sendiri, ada harapan lain jugak yang lagi penting yang kena utamakan dulu.
Jadi, pada semua yang mengharap dan buat permintaan,
sabarlah...
Jangan risau, 
saya tak pernah lupakan janji. ^_^


Pada semua yang tinggalkan komen atau pm kat blog/facebook/twitter/chatbox tu semua, sorry tak sempat reply. Bukan taknak reply, tapi memang betul-betul tak sempat. Lagi-lagi line internet sangat teruk dan lembap, keadaan memang payah. Tapi jangan risau, saya baca semuanya... dan sangat-sangat hargai k? InsyaALLAH, ada masa free, saya akan cuba reply satu-persatu. Saya akan cuba. InsyaALLAH. Apa-apa, terima kasih sangat-sangat untuk semua tu k?
Komawo! ^_^

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::: Nota Penting! :::

Segala perkongsian saya di dalam blog ini adalah hasil penulisan saya sendiri. Copy-paste atau tiru-meniru adalah DILARANG sama sekali. Jika perkara tersebut berlaku, saya sebagai empunya blog tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang.