18 August 2013

Violet Sofia Official Laman Sosial

This is autopost.
 

Assalamu'alaikum and greeting to all...

Okey. Sini nak perjelaskan pasal laman-laman sosial yang ada saya join supaya korang tak keliru or pening. Buat masa ni saya cuma ada...

Facebook:


Cik Violet Sofia ~ Jemput add ye? ^_^

Fan Page:

Violet Sofia Official ~ Naaa... yang ni lagi bagus dan penting. Like je saya kat page kalau nak ikuti perkembangan saya dan karya-karya saya. Lebih bagus kawan-kawan like page ni dan berhubung dengan saya di Page je sebab... biasa personal akaun ni saya hanya guna ikut mood je. Kalau rasa ada mood nak online, saya online. Kalau tak kena mood, ataupun kadang kalau rasa serabut sangat, saya bantai deactivate je. Ade ler tu serabut atau bosan dengan memende. Saya kan pelik? Hehehe... Tapi kalau page, saya tak pernah hide. Always ada. So, kalau untuk nak senang berhubung, better like my page je. ^_^

Twitter:

Violet Sofia ~ Saya cuma ada satu ni je akaun twitter. So, kalau rasa nak jumpa saya di twitter, naaa... nilah dia. Jemput follow k? Nanti I'll follow u back. ^_^

Blog:


Hikayat Violet Sofia... ~ Satu-satunya my official blog. Jemput follow. ^_^

*Note: Blog Violet Sofia Menulis... kini dah bukan lagi blog aktif. Saya akan tutup blog tu tak lama lagi. Tak larat aih nak ade dua blog. Satu cukup sudah. Mulai sekarang, segala-galanya adalah beroperasi dan berpusat dari blog 'Hikayat Violet Sofia...' ni sahaja k?

ChurpChurp

violetsofia ~ And ade jugak mende ni. Baru lagi buat. Tak reti mana lagi nak guna. Tapi... Jemput la follow me. ^_^

So... buat masa ni saya cuma ada lima jenis akaun laman sosial tu je. Instagram ke, WeChat ke, WassUp ke, and pape je lagi, semua tu saya takde guna lagi buat masa ni. Kalau ade esok-esok, nanti saya inform semula k. 

P/S: Terima kasih sudi baca. Komawo! ^_^

2 comments:

  1. Wahh.. Sudah ada kemajuan.. Semoga bertambah maju lagi dan lagi...

    ReplyDelete
  2. Hye Assalammualaikum saya bw sini :)
    Kalau ada masa jemput siggah ke blog saya :D http://twinkleeestar.blogspot.com/

    Btw, let's join this awesome giveaway !

    Jom support saya sebagai blogger baru dengan join giveaway ini :)
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html


    2 Giveaway ini menawarkan hadiah teddy bear gergasi sebagai hadiah ! Apa lagi jom rebut peluang !
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html


    Terlalu banyak hadiah menarik yang ditawar sedang menanti anda ! Rugi tak join :'D
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-by-puteri-nina.html

    Terima kasih :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::: Nota Penting! :::

Segala perkongsian saya di dalam blog ini adalah hasil penulisan saya sendiri. Copy-paste atau tiru-meniru adalah DILARANG sama sekali. Jika perkara tersebut berlaku, saya sebagai empunya blog tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang.