Skip to main content

Posts

Showing posts from 2010

Banner Blog Hikayat Violet Sofia

Tadaaa....! Amacam? Okey tak? Hahaha. Gasaklah....

Drop Your Link

Assalamu'alaikum and greetings to all... Hai! Salam perkenalan! Awak singgah blog saya yeee...? Hehehe... Baca entry kat sini eh? Ke melawat jenguk-jenguk saja? Atau... datang sini sebab nak baca karya saya je semata-mata? Tapi... ah, tak kisahlah awak buat apa pun kat sini. Janji awak bahagia sudah. Apa yang penting, terima kasih sebab sudi singgah blog kudus saya ni keh? Dan yang paling penting, terima bebanyak terima kasih sebab sudi follow blog saya ni. Dan untuk itu, boleh tak saya nak mintak tolong tinggalkan jejak awak supaya nanti saya boleh menjejaki awak semula? Tu pun kalau sudi la... kan? *ceh! ayattt... skema nak pengsan!*
Okay. Since awak dah follow blog kita, nanti jangan lupa tinggalkan link blog awak pada comment di bawah entry ni ye? Sebab everytime bila saya free dan ada mood nak jejak balik readers or visitors blog saya, saya akan merujuk pada komen-komen yang ditinggalkan di bawah entry ni. Harap maklum k. Terima kasih. ^_^

Nota kaki:
Jom add saya di Facebook!…