Skip to main content

Posts

Showing posts from May, 2015

1st Giveaway by Violet Sofia Collection

Assalamu'alaikum. Maaf lambat update kat blog ni. Korang, nak dress lawa tapi free tak?

Okay. Senang je korang. Dari duk sesaje main Facebook tu, apa kata sambil-sambil tu korang join contest giveaway ni? Tak susah pun. Senang sangat-sangat! Just perlu...

1. Follow page Violet Sofia Collection.
2. Share post contest ni (gambar beserta caption yang tersedia) di wall anda.
3. Tag 5 orang kenalan anda. 4. Submit penyertaan anda dengan meletakkan komen "Done Join" dibawah gambar contest.
5. Dah siap!

Atau boleh juga sertai contest giveaway ni melalui Instagram. Pun senang je caranya. Just perlu...
1. Follow instagram @violetsofiacollection.
2. Repost gambar contest beserta caption yang dah tersedia di instagram kami.
3. Tag 5 kenalan instagram anda.
4. Submit penyertaan anda dengan meletakkan komen "Done Join" dibawah gambar contest.
5. Dah siap!
Cukup masa, pemenang pun dipilih. Jika anda beruntung, rezeki anda, siapa tahu, kan? Lagi banyak korang share, lagi besar peluang k…