14 April 2010

Drop Your Link



Assalamu'alaikum and greetings to all... Hai! Salam perkenalan! Awak singgah blog saya yeee...? Hehehe... Baca entry kat sini eh? Ke melawat jenguk-jenguk saja? Atau... datang sini sebab nak baca karya saya je semata-mata? Tapi... ah, tak kisahlah awak buat apa pun kat sini. Janji awak bahagia sudah.
Apa yang penting, terima kasih sebab sudi singgah blog kudus saya ni keh? Dan yang paling penting, terima bebanyak terima kasih sebab sudi follow blog saya ni. Dan untuk itu, boleh tak saya nak mintak tolong tinggalkan jejak awak supaya nanti saya boleh menjejaki awak semula? Tu pun kalau sudi la... kan? *ceh! ayattt... skema nak pengsan!*

Okay. Since awak dah follow blog kita, nanti jangan lupa tinggalkan link blog awak pada comment di bawah entry ni ye? Sebab everytime bila saya free dan ada mood nak jejak balik readers or visitors blog saya, saya akan merujuk pada komen-komen yang ditinggalkan di bawah entry ni. Harap maklum k. Terima kasih. ^_^


Nota kaki:
Jom add saya di Facebook! ^_^
Klik sini - Sofia Razali

Boleh juga follow saya di instagram! ^_^
Klik sini - SOFIARAZALI

Dan boleh juga follow saya di twitter! ^_^

Klik sini - Violet Sofia

Oh. Kalau suka saya, dijemput juga berikan sokongan anda kepada saya dengan menge'like' satu-satunya official Facebook fan page saya! ^_^

Terima kasih! Komawo! Jazzakalluhu khairan kasira! ^_~

8 comments:

  1. Replies
    1. Thanks Dilla. Btw, Sofia dah follow Dhila balik dah. ^_^

      Delete
  2. Sudah tinggal jejak di sini . Sebenarny da lame follow blog sofia . Heheh

    ReplyDelete
  3. Krikk.. krikk... singgah sini tinggalkan tapakk kaki :)
    http://aienlieyrusli.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan..nice blog:)
    Jgn lupe follow sy gak ye...tq
    http://shazdeshoppe.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Salam kenal :)
    Http://mylittlediary90.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. http://mytravelstory1987.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. salam ukhwah..
    http://hiphiphorray15.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::: Nota Penting! :::

Segala perkongsian saya di dalam blog ini adalah hasil penulisan saya sendiri. Copy-paste atau tiru-meniru adalah DILARANG sama sekali. Jika perkara tersebut berlaku, saya sebagai empunya blog tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang.