Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2014

Rasa Bersalah | Maafkan Saya...

Assalamu'alaikum. Hai!

Weh! *muka terkejut*  Apa ni? Apa ni??? Ngaaa... Habuk??? Sawang??? *cuak* Hurppp... *terus sedut angin* Fuhh! Fuhh! Fuhhh....!!!! *tiup habuk dengan penuh perasaan* Ceh! Tiup habuk la aku kononnn... Tapi hapeee... Dengan air-air lioq sekali tersembur keluar. Agagaga... *gelak berguling-guling atas lantai sambil tekan-tekan perut.*

Hahaha... Okay. Okay. Serius. Serius.

Woahhh... Lama gila tak update blog ni, kan? Wuwuwu... sorry sesangat. Disebabkan tak update blog, stats blog pun dah malas nak tengok dah sekarang. Ingatkan bila takde update, mesti makin kurang la visitor. Dan bila tengok jumlah kedatangan visitor dah kurang, hati pun rasa tak seronok. Well, sebab tu la kita malas nak check traffic. Tapi silap rupanya. Hari ni, bila tengok traffic blog, baru sedar yang rupanya walaupun blog ni dah lama tak update, tapi masih lagi ada pengunjung rupanya. Kut puluh-puluh je, tak la terkejut sangat. Tapi bila tengok jumlah visitor macam maintain ratus-ratusa…