06 May 2015

1st Giveaway by Violet Sofia Collection

1st Giveaway by Violet Sofia Collection

Assalamu'alaikum. Maaf lambat update kat blog ni. Korang, nak dress lawa tapi free tak?

Okay. Senang je korang. Dari duk sesaje main Facebook tu, apa kata sambil-sambil tu korang join contest giveaway ni? Tak susah pun. Senang sangat-sangat! Just perlu...

1. Follow page Violet Sofia Collection.
2. Share post contest ni (gambar beserta caption yang tersedia) di wall anda.
3. Tag 5 orang kenalan anda.
4. Submit penyertaan anda dengan meletakkan komen "Done Join" dibawah gambar contest.
5. Dah siap!

Atau boleh juga sertai contest giveaway ni melalui Instagram. Pun senang je caranya. Just perlu...

1. Follow instagram @violetsofiacollection.
2. Repost gambar contest beserta caption yang dah tersedia di instagram kami.
3. Tag 5 kenalan instagram anda.
4. Submit penyertaan anda dengan meletakkan komen "Done Join" dibawah gambar contest.
5. Dah siap!

Cukup masa, pemenang pun dipilih. Jika anda beruntung, rezeki anda, siapa tahu, kan? Lagi banyak korang share, lagi besar peluang korang untuk menang. Sebabbb... pemenang akan dipilih secara undian tau. Sofia akan tulis nama korang kat kertas, then cabut undi. Ingat tau, 1 SHARE adalah 1 UNDI tau! So kalau 10 kali korang share post giveaway tu, korang akan dapat 10 undi. Tapi kena ingattt... wajib kena FOLLOW dulu page Violet Sofia Collection. Sebab kalau tidakkk, nanti sia-sia je semua post yang korang share tu. ^_~

Macam mana nak join contest giveaway ni? Apa syarat-syaratnya? Lahai senang sesangatlah!

Kalau korang ada akaun Facebook, klik je gambar di bawah ni:


https://www.facebook.com/violetsofiacollection

Atau kalau korang ada akaun Instagram, boleh klik gambar di bawah ni:


http://instagram.com/violetsofiacollection/

Atau kalau ada dua-dua akaun dan nak join by dua-dua akaun pun boleh. Just follow cara-cara dan syarat yang dinyatakan je k? Tapi harap maklum ye semua... Contest giveaway ni hanya berlangsung di Page Violet Sofia Collection dan instgram @violetsofiacollection sahaja k! Bukan di blog ni tau. Blog ni tak terlibat.
Sooo... selamat join giveaway and Sofia wish you all good luck k! ^_~


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::: Nota Penting! :::

Segala perkongsian saya di dalam blog ini adalah hasil penulisan saya sendiri. Copy-paste atau tiru-meniru adalah DILARANG sama sekali. Jika perkara tersebut berlaku, saya sebagai empunya blog tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang.