Skip to main content

1st Giveaway by Violet Sofia Collection

1st Giveaway by Violet Sofia Collection

Assalamu'alaikum. Maaf lambat update kat blog ni. Korang, nak dress lawa tapi free tak?

Okay. Senang je korang. Dari duk sesaje main Facebook tu, apa kata sambil-sambil tu korang join contest giveaway ni? Tak susah pun. Senang sangat-sangat! Just perlu...

1. Follow page Violet Sofia Collection.
2. Share post contest ni (gambar beserta caption yang tersedia) di wall anda.
3. Tag 5 orang kenalan anda.
4. Submit penyertaan anda dengan meletakkan komen "Done Join" dibawah gambar contest.
5. Dah siap!

Atau boleh juga sertai contest giveaway ni melalui Instagram. Pun senang je caranya. Just perlu...

1. Follow instagram @violetsofiacollection.
2. Repost gambar contest beserta caption yang dah tersedia di instagram kami.
3. Tag 5 kenalan instagram anda.
4. Submit penyertaan anda dengan meletakkan komen "Done Join" dibawah gambar contest.
5. Dah siap!

Cukup masa, pemenang pun dipilih. Jika anda beruntung, rezeki anda, siapa tahu, kan? Lagi banyak korang share, lagi besar peluang korang untuk menang. Sebabbb... pemenang akan dipilih secara undian tau. Sofia akan tulis nama korang kat kertas, then cabut undi. Ingat tau, 1 SHARE adalah 1 UNDI tau! So kalau 10 kali korang share post giveaway tu, korang akan dapat 10 undi. Tapi kena ingattt... wajib kena FOLLOW dulu page Violet Sofia Collection. Sebab kalau tidakkk, nanti sia-sia je semua post yang korang share tu. ^_~

Macam mana nak join contest giveaway ni? Apa syarat-syaratnya? Lahai senang sesangatlah!

Kalau korang ada akaun Facebook, klik je gambar di bawah ni:


https://www.facebook.com/violetsofiacollection

Atau kalau korang ada akaun Instagram, boleh klik gambar di bawah ni:


http://instagram.com/violetsofiacollection/

Atau kalau ada dua-dua akaun dan nak join by dua-dua akaun pun boleh. Just follow cara-cara dan syarat yang dinyatakan je k? Tapi harap maklum ye semua... Contest giveaway ni hanya berlangsung di Page Violet Sofia Collection dan instgram @violetsofiacollection sahaja k! Bukan di blog ni tau. Blog ni tak terlibat.
Sooo... selamat join giveaway and Sofia wish you all good luck k! ^_~


Comments

Popular posts from this blog

Scandal | Prolog

NOTE: This is my new another hikayat(s). So... 'Scandal' is the sementara punya tajuk untuk cerita ni. Sebab buat masa ni tak dapat fikirkan lagi apa tajuk yang sesuai untuk cerita ni. So... buat sementara ni kita call this as 'Scandal' jelah dulu ey? Well... lagipun memang ada kena-mengena dengan perkataan tu pun. Tapi get to know kemudian la... Sekarang jom baca prolog ni dulu. Enjoy your reading! ^_^

Al-Quran Mumayyaz Membantu Mengaji Dengan Lancar

"Kenapa kita baca Quran kalau kita tak faham?"
"Dah kenapa kau tengok drama Korea?"
"Lain. Ada subtitle."
"Quran ada terjemahan, kan?"

Betul. Sekarang ni dah ada macam-macam jenis mushaf yang sangat membantu dan memudahkan kita untuk membaca Al-Quran. Macam-macam pilihan ada. Dan antara yang terbaik di masa kini, salah-satunya adalah Al-Quran mushaf Almumayyaz.
Sebab apa saya katakan mushaf Almumayyaz ni antara yang terbaik?
Oh, tahukah anda? Mushaf Almumayyaz adalah Al-Quran bertafsir yang dilengkapi dengan transliterasi rumi perkata (iaitu perkataan rumi di bawah perkataan Arab bagi memudahkan sebutan). Dan ayat-ayat di dalam Al-Quran Almumayyaz turut dikelaskan dengan 5 warna berbeza pada tiap-tiap tanda tajwid bagi memudahkan dan melancarkan proses pembacaan. Ini sekaligus membuatkan kita mudah untuk mengenal tajwid dan membaca tiap-tiap baris ayat suci Al-Quran dengan lebih tepat.
Dannn... tahukah juga? Selain itu, Al-Quran Almumayyaz ini turu…

Jam Tangan Tawaf Yang Super Awesome!

Assalamu'alaikum. Hai! Berita baik untuk korang yang teringin nak cuba pakai jam tangan tawaf. Ataupun kepada peminat-peminat jam tangan tawaf yang teringin nak tukar pakai model lain pulak, sekarang ni dah ada jam tangan tawaf jenama MEM.

Sebelum tu… Apa itu jam tawaf ye?

Jam tawaf ni adalah jam yang pergerakkan jarumnya mengikut pusingan tawaf. Ataupun ada orang panggil anti-clockwise. Ataupun lebih mudah orang panggil jam pusing ke kanan.Naaa... gitu!

Dan kini MEM ada menyediakan jam tangan tawaf untuk lelaki dan perempuan tahu. Tapi kalau rasa nak sedondon dengan pasangan, yang couple set pun ada. Tapi jangan lupa, kena tahu jugak yang MEM pun ada sediakan jam dinding yang semuanya super-duper comel, cantik, menarik, tertarik lagi kau memang dabom! *Eheh! Terover la pulak… -.-'*

MEM BRAUNE

So macam gambar yang kat atas tu, tu adalah jam tangan tawaf dari MEM yang direka khas untuk kaum lelaki. Tak ke nampak macho lagi segak bergaya lengan mamat model yang peragakan jam d…