04 May 2013

Subhanallah... Cantik, Kan?



Selepas Subuh semalam di Kampung Lubuk Kawah, Jertih.
Actually...nak pergi depan lagi untuk dapatkan angel yang lagi best, tapi semua takut nak pijak rumput sebab takut ada pacat, so semua stay atas tanah batu je, dan sudahnye dapatlah angel yang macam ni jer...
tapi puas hati dah kan?
Memang cantik!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::: Nota Penting! :::

Segala perkongsian saya di dalam blog ini adalah hasil penulisan saya sendiri. Copy-paste atau tiru-meniru adalah DILARANG sama sekali. Jika perkara tersebut berlaku, saya sebagai empunya blog tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang.