06 June 2013

Sekapur Sireh | Violet Sofia...


da pica is just a sekadar hiasan yang mintak pinjam from mr. google jugak
actually ni. ngee... =)

Saya... 
jenis yang tak berapa reti nak bercakap bersembang ngan orang. 
Bukan sombong, cuma kadang-kadang takut nak terlalu banyak bercakap. 
Takut kalau orang tak suka kita bercakap ke... 
atau kalau ada kata-kata kita menyinggung perasaan orang ke... 
Y'know, selalu terjadi biasanya kita cakap benda yang kita tak nak cakap pun. 
Maka... 
sebab tu saya lagi suka menulis. 
Menulis bagi saya ruang dan masa untuk berfikir terlebih dahulu sebelum luah keluar. 
Bagi saya menulis tu adalah bahasa yang bisu. 
Tak bising, tapi bersuara. 
Tak dapat didengari, tapi mudah difahami. 
Jadi sebab tu, saya sangat berterima kasih pada semua yang dah sudi singgah, baca dan follow blog yang tak seberapa saya ni.  
Oh. Dan termasuk jugak untuk blog-blog saya yang lain.
Komawo! =)

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::: Nota Penting! :::

Segala perkongsian saya di dalam blog ini adalah hasil penulisan saya sendiri. Copy-paste atau tiru-meniru adalah DILARANG sama sekali. Jika perkara tersebut berlaku, saya sebagai empunya blog tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang.