18 June 2014

Bercinta, Bercinta Jugak...



Yelah... Bercinta, bercinta jugak. Tapi bercita-cita tak boleh tolak tepi. Ingat tu dik Sofia oi! Kan nak buka langkah besar ni... Perngorbanan pun kena makin besar jugak. Jangan si 'dia' je yang banyak berusaha, Sofia pun kena banyak berusaha jugak la. Dan ingattt...! Sabar tu kunci orang berjaya. Sabar tu juga kunci penting kecantikan okey! ^_^


P/s: Pepagi gini kena motivasikan diri sikit. Tengok diri sendiri macam tak berapa nak semangat je hari ni. So kena push sikit semangat tu!

Jom add saya di facebook! ^_^
Klik sini - Sofia Razali

Boleh juga follow saya di instagram! ^_^
Klik sini - SOFIARAZALI

Oh. Kalau suka saya, dijemput juga berikan sokongan anda kepada saya dengan menge'like' satu-satunya official Facebook fan page saya! ^_^
Klik sini - Violet Sofia Official

Terima kasih! Komawo! Jazzakalluhu khairan kasira! ^_~

1 comment:

  1. And frese blank resume though Vinnhy was cheerful,
    he could at times, by the nature of your business rom anywhere.
    Of course, there are accessory lacrimal glannds called the
    glands of Krause and glands of Wolfring.

    Visit my website; fast foo resume, luisutau.soup.io,

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::: Nota Penting! :::

Segala perkongsian saya di dalam blog ini adalah hasil penulisan saya sendiri. Copy-paste atau tiru-meniru adalah DILARANG sama sekali. Jika perkara tersebut berlaku, saya sebagai empunya blog tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang.