Skip to main content

Pelbagai Novel Untuk Dijual



Assalamu'alaikum. Hai! Kepada peminat-peminat novel semua, ada berita baik lagi dari blog Sofia ni untuk korang. Hehehe... ^_~

Saya ada novel untuk dijual ni. Novel lama tapi masih baru dan masih berbalut. I mean, semua buku-buku ni masih dalam balutan dan tak pernah berusik la. Dan antara novel-novel yang saya nak jual adalah...


Ombak Rindu - Fauziah Ashari RM19.90 (S/M) RM22.90 (S/S)
Juara Carta Cinta - Lynn Dayana RM19.90 (S/M) RM22.90 (S/S)
Sepi Tanpa Cinta - Damya Hanna RM18 (S/M) RM21 (S/S)
Ingat Janji Kita - Murni Aqila RM21 (S/M) RM24 (S/S)
My Love Playgirl - Siti Nur Dhuha RM25.90 (S/M) RM28.90 (S/S)


Akhirnya Aku Kahwin! - Herna Diana RM19.90 (S/M) RM22.90 (S/S)
Andai Itu Takdirnya - Siti Rosmizah RM19.90 (S/M) RM22.90 (S/S)


Tak Mungkin Dia - Rania Firdaus RM21 (S/M) RM24 (S/S)
Aku Pilih Dia - Hezzy Azra RM22 (S/M) RM25 (S/S)



Jauh Kau Pergi - Dhiya Zafira RM19.90 (S/M) RM22.90 (S/S)
Rindu Untuk Dia - Dhiya Zafira RM19.90 (S/M) RM22.90 (S/S)
Kudamba Bahagia - Dhiya Zafira RM18 (S/M) RM21 (S/S)
Rindu Belum Berhenti - Dhiya Zafira RM18 (S/M) RM21 (S/S)



Adam & Hawa - Aisya Sofea RM19.90 (S/M) RM22.90 (S/S)
Yang Sebenarnya - Aisya Sofea RM19.90 (S/M) RM22.90 (S/S)
Gelora Jiwa - Aisya Sofea RM17 (S/M) RM20 (S/S)
Masih Setia - Aisya Sofea RM19.90 (S/M) RM22.90 (S/S)

Book condition - 10/10. Sangat baik! 
Harga adalah tidak termasuk kos pengeposan ye.
Kos pos bagi area Semenanjung Malaysia RM6
Kos pos bagi area Sabah & Sarawak RM9
Tapi kalau order 3 novel atau lebih, pos adalah percuma!

So kalau berminat nak beli mana-mana dari novel di atas, sila whatsapp ke nombor ni: 019-999-9597 (Whatsapp only). Atau boleh pm terus ke inbox saya di Facebook - Violet Sofia. Okay?

Siapa cepat, dia dapat!

Selamat membaca! ^_^

Comments

  1. When someone writes an paragraph he/she maintains the
    plan of a user in his/her brain that how a user
    can know it. So that's why this article is great.

    Thanks!

    Here is my webpage ... world of tanks low fps

    ReplyDelete
  2. Hi would you mind sharing which blog platform
    you're working with? I'm going to start my
    own blog in the near future but I'm having a hard time selecting between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.
    The reason I ask is because your design and style
    seems different then most blogs and I'm looking
    for something unique. P.S Sorry for being off-topic but
    I had to ask!

    Feel free to surf to my page world of tanks mac

    ReplyDelete
  3. What's up, constantly i used to check website posts here in the early
    hours in the break of day, because i love to learn more and more.


    Here is my blog post %anchor_text%

    ReplyDelete
  4. Hmm it looks like your blog ate my first comment (it was extremely long) so I guess I'll
    just sum it up what I wrote and say, I'm thoroughly
    enjoying your blog. I too am an aspiring blog blogger but I'm still new to
    everything. Do you have any tips for inexperienced blog writers?

    I'd really appreciate it.

    Here is my page; steam wallet codes

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Scandal | Prolog

NOTE: This is my new another hikayat(s). So... 'Scandal' is the sementara punya tajuk untuk cerita ni. Sebab buat masa ni tak dapat fikirkan lagi apa tajuk yang sesuai untuk cerita ni. So... buat sementara ni kita call this as 'Scandal' jelah dulu ey? Well... lagipun memang ada kena-mengena dengan perkataan tu pun. Tapi get to know kemudian la... Sekarang jom baca prolog ni dulu. Enjoy your reading! ^_^

Al-Quran Mumayyaz Membantu Mengaji Dengan Lancar

"Kenapa kita baca Quran kalau kita tak faham?"
"Dah kenapa kau tengok drama Korea?"
"Lain. Ada subtitle."
"Quran ada terjemahan, kan?"

Betul. Sekarang ni dah ada macam-macam jenis mushaf yang sangat membantu dan memudahkan kita untuk membaca Al-Quran. Macam-macam pilihan ada. Dan antara yang terbaik di masa kini, salah-satunya adalah Al-Quran mushaf Almumayyaz.
Sebab apa saya katakan mushaf Almumayyaz ni antara yang terbaik?
Oh, tahukah anda? Mushaf Almumayyaz adalah Al-Quran bertafsir yang dilengkapi dengan transliterasi rumi perkata (iaitu perkataan rumi di bawah perkataan Arab bagi memudahkan sebutan). Dan ayat-ayat di dalam Al-Quran Almumayyaz turut dikelaskan dengan 5 warna berbeza pada tiap-tiap tanda tajwid bagi memudahkan dan melancarkan proses pembacaan. Ini sekaligus membuatkan kita mudah untuk mengenal tajwid dan membaca tiap-tiap baris ayat suci Al-Quran dengan lebih tepat.
Dannn... tahukah juga? Selain itu, Al-Quran Almumayyaz ini turu…

Jam Tangan Tawaf Yang Super Awesome!

Assalamu'alaikum. Hai! Berita baik untuk korang yang teringin nak cuba pakai jam tangan tawaf. Ataupun kepada peminat-peminat jam tangan tawaf yang teringin nak tukar pakai model lain pulak, sekarang ni dah ada jam tangan tawaf jenama MEM.

Sebelum tu… Apa itu jam tawaf ye?

Jam tawaf ni adalah jam yang pergerakkan jarumnya mengikut pusingan tawaf. Ataupun ada orang panggil anti-clockwise. Ataupun lebih mudah orang panggil jam pusing ke kanan.Naaa... gitu!

Dan kini MEM ada menyediakan jam tangan tawaf untuk lelaki dan perempuan tahu. Tapi kalau rasa nak sedondon dengan pasangan, yang couple set pun ada. Tapi jangan lupa, kena tahu jugak yang MEM pun ada sediakan jam dinding yang semuanya super-duper comel, cantik, menarik, tertarik lagi kau memang dabom! *Eheh! Terover la pulak… -.-'*

MEM BRAUNE

So macam gambar yang kat atas tu, tu adalah jam tangan tawaf dari MEM yang direka khas untuk kaum lelaki. Tak ke nampak macho lagi segak bergaya lengan mamat model yang peragakan jam d…