21 November 2014

Ladiva Dress / Jubah Risha

LADIVA DRESS / JUBAH RISHA















Material:-
Top: Thick Satin + Sequin (di pergelangan tangan)
Bottom: Chiffon with lining

Size:
Free Size (Fit S to L)
*sila rujuk ukuran di bawah

Ukuran:-
Bahu: 15.5"
Dada: 38"
Pinggang: 34"
Panjang lengan: 22.5"
Labuh jubah : 56.5"

Ciri-ciri kelebihan Ladiva Dress / Jubah Risha:-
● Tali pinggang boleh tanggal & tak melekat (adjustable).
● Ada butang boleh buka di bahagian dada (breastfeeding friendly).
● Ada zip di pergelangan tangan (wudhuk friendly).
● Dihiasi jahitan sequin yang cantik di bahagian lengan.

Berkenan? Nak order? Atau hanya nak tahu harga? Atau nak tanya apa-apa tentang Ladiva Dress atau ada juga yang memanggilnya Jubah Risha ni?

Pm je Sofia kat fb:

Atau nak lagi cepat dapat respond, lagi bagus WhatsApp Sofia terus kat nombor ni:
019-999-9597
*amboih! kemain banyak sembilan kan? hahaha.*

Atau untuk lihat lebih banyak lagi koleksi pakaian yang lawa-lawa dari Violet Sofia Collection, sila klik je mana-mana salah satu link di bawah:


P/s: Terima kasih sudi singgah blog kita tau. Jangan lupa tinggalkan komen atau pesanan atau tanda jejak anda di rungan komen ye? Terima kasih! Jazzakallahu khairan kasira! (moga Allah s.w.t. ganjarankan kepada kamu kebaikan sebanyak-banyaknya!) ^_^


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::: Nota Penting! :::

Segala perkongsian saya di dalam blog ini adalah hasil penulisan saya sendiri. Copy-paste atau tiru-meniru adalah DILARANG sama sekali. Jika perkara tersebut berlaku, saya sebagai empunya blog tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang.