14 September 2014

Khidmat Sewa P.A. System Area Kemaman


Assalamu'alaikum. Kepada semua warga Kemaman, Terengganu dan mereka-mereka yang tinggal berdekatan dengan area Kemaman!



Sekarang ni kan, kalau pergi apa-apa majlis, kalau takde ditemani atau diiringi muzik, rasa macam 'mengantuk' je majlis tu, kan? Rasa macam... bosan pun ada, ye dak? Dan kalau ada iringan-iringan muzik sikittt... terasa la segar jugak sikit biji mata masa kat majlis tu, kan? Nak-nak kalau pergi kenduri kahwin. Zaman sekarang mana ada orang rajin dah nak main kompang-kompang segala bagai tuh. Kalau ada pun, upah sewanya sama mahal je macam sewa P.A. System. Silap-silap lagi mahal kut! Dahlah main kompang pun bukan semua lagu nak bantai kompang, kan? Tapi kalau guna khidmat P.A. System, senang. Nak lagu apa? Semua ada. Macam-macam muzik boleh dengar. Nak muzik kompang? Nak lagu Pengantin baru? Even untuk majlis kesyukuran pun... kalau ada iringan muzik-muzik nasyid and zikir ke apa... rasa meriahlah jugak majlis tu kan?






Jadi, semua warga Kemaman dan mereka yang tinggal berdekatan area Kemaman, sesiapa yang teringin nak sewa P.A. System beserta khidmat DJ untuk meriahkan majlis pertunangan/ perkahwinan/ sambutan hari jadi/ akikah/ rumah terbuka/ majlis perasmian & lain-lain majlis anda, boleh hubungi kami. Kami ada menyediakan khidmat sewa P.A. System & DJ yang murah dan sesuai dengan bajet dan majlis anda. Harga boleh bincang.

Sebarang pertanyaan atau maklumat lanjut, boleh hubungi:
+60112-921-1935 (Iskandar)
+6019-999-9597 (Sofia)
Call boleh. WhatsApp pun boleh. =)


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::: Nota Penting! :::

Segala perkongsian saya di dalam blog ini adalah hasil penulisan saya sendiri. Copy-paste atau tiru-meniru adalah DILARANG sama sekali. Jika perkara tersebut berlaku, saya sebagai empunya blog tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang.