30 January 2015

Maco Collagen | Soalan Lazim




Soalan Lazim Tentang Maco Collagen Peptide

Maco ni halal ke?
Yes, Maco dijamin halal.

Maco ni selamat ke?
Yes, Maco ni selamat dan diluluskan KKM.

Sape je yang boleh consume Maco?
Semua golongan boleh. Ibu mengandung, menyusu, baru habis pantang & kanak-kanak seawal 5 tahun pun BOLEH consume Maco.

Ada side effect tak kalau ambil Maco secara berterusan?
Tidak! Yang penting, kena minum air kosong banyak (at least 2litre/day).

Maco menggemukkan tak?
Tidak! Maco tak menggemukkan, tak mengandungi gula atau apa-apa bahan yang menggemukkan.

Kalau takde gula kenapa Maco manis?
Sebab kita gunakan pemanis natural untuk jadikan Maco lebih sedap. Contoh pemanis natural: Stevia.

Berapa lama boleh nampak kesan Maco?
7-14 hari, depends pada individu. Berdasarkan feedback yang kami dapat, ada yang seawal 3 hari. Minum banyak air kosong untuk cepatkan proses penyerapan & detox.

Bayar hari ni bila sampai?
Poslaju pick up order setiap hari Isnin-Jumaat pukul 1 petang, payment sebelum 1 petang akan terus dipos kecuali kalau ade delay pick up dari poslaju, then akan diselit sekali KALAU sempat. Sabtu, Ahad & cuti am tiada pengeposan.

Apa kandungan dalam Maco?
Maco mengandungi bahan-bahan aktif yang natural seperti: 100% High Grade Collagen Peptide, Korea Perilla Ekstrak, Pearl Coix Ekstrak, Sky Fruit Ekstrak, Moringa Ekstrak, Vitamin C, Vitamin A, Vanilla Ekstrak, Maltodextrin, Coenzyme Q10, Hyaluronic Acid & Potassium.

Apa kelebihan Maco berbanding kolagen lain?
Maco menyerap 10kali lebih cepat ke dalam badan. Ini kerana saiz molekulnya yang halus (1000dalton). Maco juga dihasilkan dari sisik ikan yang terbaik dalam kumpulannya. Kolagen yang dipilih adalah kolagen berkualiti tinggi, yang betul-betul menyamai fungsi kolagen asal tubuh badan manusia. Kandungan kolagen dalam Maco juga tinggi dan dihasilkan melalui teknologi hidrolisis.

Macam mana cara nak makan Maco?
Maco boleh terus dikemam atau campur dalam hidangan kegemaran anda samada minuman/snek dll. Normally, kita hanya perlu ambil 1/2 atau 1 scoop Maco sekali sehari sahaja. Seeloknya diambil pada waktu pagi sebelum atau semasa sarapan. TETAPI, sekiranya anda secara individu nak ambil Maco lebih dari 1 scoop, kami galakkan untuk jarakkan masa pengambilan seperti: 1 scoop pagi & 1 scoop malam. Maximum pengambilan dalam sehari adalah 2 scoop sahaja.. Amalkan secara konsisten setiap hari untuk kesan yg bagus.

Cukup ke ambil 1/2 atau 1 scoop je sehari?
Cukup! Kerana kandungan kolagen dalam Maco sangat tinggi & halus.


HARGA PROMOSI:
 Maco Collagen Peptide (MCP) RM99
*normal price RM150
 Ibu Putih Collagen Tablet (IPCT) RM80
*normal price RM90
 Set Combo (MCP + IPCT) RM165
*normal price RM240

Macam mana nak order Maco ni? Haaa... jom contact Sofia direct!

WhatsApp Sofia (Maco Agent ID: MC21): +6019-999-9597

And please don't worry. I'm just sooo friendly person. So jangan malu-malu dan jangan segan-segan nak tanya kita apa-apa pasal Maco k?

Kalau nak tahu lebih detail tentang Maco Collagen ni, boleh je WhatsApp Sofia terus untuk bertanya. Atau boleh jugak follow Instagram @macocollagenoriginal untuk dapatkan keterangan beserta pelbagai testimoni dan feedback dari pengguna Maco kami. Klik je gambar di bawah. ^_^

http://instagram.com/violetsofiacollection/

Atau jika di Facebook, boleh juga follow Page Facebook Maco Collagen Original. Klik je gambar di bawah ni. ^_^

https://www.facebook.com/violetsofiacollection

Atau kalau nak baca lain-lain entry lagi yang berkaitan Maco di blog Sofia ni, klik saja gambar di bawah ni.



P/s: Terima kasih sudi singgah blog kita tau. Jangan lupa tinggalkan komen atau pesanan atau tanda jejak anda di rungan komen ye? Terima kasih! Jazzakallahu khairan kasira! (moga Allah s.w.t. ganjarankan kepada kamu kebaikan sebanyak-banyaknya!) ^_^

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::: Nota Penting! :::

Segala perkongsian saya di dalam blog ini adalah hasil penulisan saya sendiri. Copy-paste atau tiru-meniru adalah DILARANG sama sekali. Jika perkara tersebut berlaku, saya sebagai empunya blog tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang.