04 February 2015

Maco Collagen | Day 17: Makan Kuah Kacang Pun Tak Tumbuh Jerawat Dah



Korang! Korang! Korang.... Ada tak siapa-siapa kat sini yang bila makan satay dengan kuah kacang tu, esok mesti tumbuh jerawat kat muka?

Ada? Hahaha. Kita geng!

Kalau yang jenis alami masalah resdung, jerawat tu tentu lebih menyakitkan, kan? Hahaha. Okay, kita geng lagi!

Sooo... ni nak bagitau satu lagi effect terbaru yang Sofia sendiri berjaya kesan dari consume Maco ni. Sejak dah start consume Maco ni lebih 2 minggu, semalam makan satay dengan kuah kacangnya tu dengan gelojoh dan berseleranya kannn... pastu sambung pulak pagi tadi makan satay dengan kuah kacang lagi sebab kat pasar pagi tadi ada jual makanan kegemaran Sofia tu. Hahaha. Kemain bersatay pagi-pagi buta, kan? Biaq pi! Tapi... hairannya, nilah first time jadi tau. Tak tumbuh jerawat pun!

Wahhh... teruslah kita makin tambah-tambah lagi sayang kat Maco ni! Ni yang buat hati jatuh cinta bergolek-golek kat produk ni nih! Hehehe...

So korang, if nak turut rasai dan alami kesan yang sama macam yang Sofia alami ni, jomlah try Maco. Confirm takkan nyesal.


HARGA PROMOSI:
 Maco Collagen Peptide (MCP) RM99
*normal price RM150
 Ibu Putih Collagen Tablet (IPCT) RM80
*normal price RM90
 Set Combo (MCP + IPCT) RM165
*normal price RM240

Macam mana nak order Maco ni? Haaa... jom contact Sofia direct!

WhatsApp Sofia (Maco Agent ID: MC21): +6019-999-9597

And please don't worry. I'm just sooo friendly person. So jangan malu-malu dan jangan segan-segan nak tanya kita apa-apa pasal Maco k?

Kalau nak tahu lebih detail tentang Maco Collagen ni, boleh je WhatsApp Sofia terus untuk bertanya. Atau boleh jugak follow Instagram @macocollagenoriginal untuk dapatkan keterangan beserta pelbagai testimoni dan feedback dari pengguna Maco kami. Klik je gambar di bawah. ^_^

http://instagram.com/violetsofiacollection/

Atau jika di Facebook, boleh juga follow Page Facebook Maco Collagen Original. Klik je gambar di bawah ni. ^_^

https://www.facebook.com/violetsofiacollection

Atau kalau nak baca lain-lain entry lagi yang berkaitan Maco di blog Sofia ni, klik saja gambar di bawah ni.

 http://violetsofia.blogspot.com/2015/04/maco-collagen-all-about-maco.html


P/s: Terima kasih sudi singgah blog kita tau. Jangan lupa tinggalkan komen atau pesanan atau tanda jejak anda di rungan komen ye? Terima kasih! Jazzakallahu khairan kasira! (moga Allah s.w.t. ganjarankan kepada kamu kebaikan sebanyak-banyaknya!) ^_^


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::: Nota Penting! :::

Segala perkongsian saya di dalam blog ini adalah hasil penulisan saya sendiri. Copy-paste atau tiru-meniru adalah DILARANG sama sekali. Jika perkara tersebut berlaku, saya sebagai empunya blog tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang.