01 February 2015

Motivate Diri With 360


Okay, ini terobek (throwback) photo. Bukan real. 360! Hahaha. Suka hati orang la! -.-'

Tunggu habiskan set pertama Maco ni dulu, dalam tak sampai sebulan lagi kut...? Nanti lepastu bolehlah tepek kat ig and blog ni muka yang with no edit even using secalit bedak pun. Dan buat masa ni tanak share lagi gambar testimoni Maco diri sendiri. Habiskan set pertama ni dulu baru nanti nak tunjuk resultnya. InsyaALLAH, akan positif sangat-sangat sebab sekarang pun dah banyak nampak kesan positif. I'm so happy with Maco. Sebab bila muka kita cantik takde masalah, hati kita happy. So nak senyum kat orang pun tiket ikhlas takyah kena desak-desak paksa dah. Automatik anytime akan tersenyum. Tehee...! ^_^

Kita actually tak pandai mekap, siyesly. Walaupun padehal sebenarnya jeles sesangat tengok orang mekap lawo-lawo. Kita suka barang mekap, and nak sangat-sangat beli. Tapi kalau beli pun tak guna jugak kalau bawak balik simpan dalam laci kat meja solek je. Dah tu... tak reti nak guna. Lukis eyes liner pun macam nak tercucuk biji mata kekadang. Huhh... Menyampah!

Tapi takpe. Kita guna solution lain. Since tak pandai mekap, so takyah mekap. Buatkan diri jadi cantik semulajadi lagi senang. Rajin mekap ke, malas mekap ke, nanti takde hal dah. Nak kuar rumah even tanpa bedak and lip balm pun takpe dah. Caranya? Kita akan terus rajin consume Maco sampai suatu hari nanti gambar kat atas tu nanti akan jadi real dan bukan lagi 360! Hahaha... InsyaALLAH... InsyaALLAH...

Lagipun tak lama dah nak 'ehem-ehem' ni. Hehehe... lagi la tambah-tambah kena jaga kecantikkan. Kalau boleh masa 'hari tu' nanti takyah guna mak andam dah. Mekap sendiri je. Sebab kalau muka flawless, tepek bedak sikit pun cukup dah, kan? Hehehe... insyaALLAH, will be.

Actually tayang gambar kat atas tu sebab nak motivate diri sendiri supaya setiap kali tengok gambar tu akan terus gigih usaha. Hehe... Chaiyork! Chaiyork!

Psstt... nak tengok gambar kat atas tu yang real tanpa 360 tak? Hahaha... see this photo bellow...


Lighting je yang banyak membantu masa ni sebenarnye...kan? Hahaha... k, fine!

Nak tidur dah. Selamat malam semua...!


P/s: jangan lupa 1 scoop Maco Collagen Peptite sebelum cari bantal. Barulah esok bangun pagi boleh senyum-senyum lagi depan cermin. Hehehe...!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::: Nota Penting! :::

Segala perkongsian saya di dalam blog ini adalah hasil penulisan saya sendiri. Copy-paste atau tiru-meniru adalah DILARANG sama sekali. Jika perkara tersebut berlaku, saya sebagai empunya blog tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang.