Skip to main content

Maco Collagen | Testimoni

Assalamu'alaikum. Hari ni kita baca testimoni je ye? Hehehe... Okay, ini semua adalah di antara testimoni-testimoni dari para pelanggan dan pengguna Maco yang dah pernah kami terima.


https://www.facebook.com/macocollagenoriginal

https://www.facebook.com/macocollagenoriginal

https://www.facebook.com/macocollagenoriginal

https://www.facebook.com/macocollagenoriginal

https://www.facebook.com/macocollagenoriginal

https://www.facebook.com/macocollagenoriginal

https://www.facebook.com/macocollagenoriginal

https://www.facebook.com/macocollagenoriginal

https://www.facebook.com/macocollagenoriginal

https://www.facebook.com/macocollagenoriginal

https://www.facebook.com/macocollagenoriginal

https://www.facebook.com/macocollagenoriginal

https://www.facebook.com/macocollagenoriginal

https://www.facebook.com/macocollagenoriginal

https://www.facebook.com/macocollagenoriginal

https://www.facebook.com/macocollagenoriginal

https://www.facebook.com/macocollagenoriginal

https://www.facebook.com/macocollagenoriginal

https://www.facebook.com/macocollagenoriginal

https://www.facebook.com/macocollagenoriginal

https://www.facebook.com/macocollagenoriginal

https://www.facebook.com/macocollagenoriginal

https://www.facebook.com/macocollagenoriginal

https://www.facebook.com/macocollagenoriginal

https://www.facebook.com/macocollagenoriginal

https://www.facebook.com/macocollagenoriginal

https://www.facebook.com/macocollagenoriginal

https://www.facebook.com/macocollagenoriginal

https://www.facebook.com/macocollagenoriginal

https://www.facebook.com/macocollagenoriginal

https://www.facebook.com/macocollagenoriginal

https://www.facebook.com/macocollagenoriginal

https://www.facebook.com/macocollagenoriginal

https://www.facebook.com/macocollagenoriginal

https://www.facebook.com/macocollagenoriginal

https://www.facebook.com/macocollagenoriginal

https://www.facebook.com/macocollagenoriginal

https://www.facebook.com/macocollagenoriginal

https://www.facebook.com/macocollagenoriginal

Haa... tudiaaa... sebegitu banyak testimoni tentang keberkesanannya Maco ni kita dah tunjuk, takkan tak percaya lagi? Dan lagipun, Sofia sendiri pun pengguna Maco. Bagi Sofia, Maco is the best kolagen yang ada pada masa sekarang. Memang terbaiklah! Sebab orang jenis alergik dan resdung macam Sofia ni pun boleh consume kolagen tanpa sebarang masalah. Memang takde kesan sampingan langsung! Lagipun serbuk kolagen Maco ni lebih selamat banding kolagen-kolagen lain sebab kolagen Maco ni adalah berasal dari kolagen peptide ikan talapia. Yangmana kalau korang nak tau, ia adalah kolagen yang terbaik di dalam kumpulannya dan ia lebih menyamaikan seperti kolagen tubuh manusia. Selain itu, Maco Collagen juga adalah dijamin halal dan diluluskan KKM. So... tak ke itu menjadi sebab utama yang boleh menyebabkan korang mewajibkan diri korang untuk grab this product awal-awal? Percayalah cakap Sofia, bila dah consume Maco ni, confirm korang akan tolak tepi kolagen lain. Why? Jom order dulu Maco dengan Sofia... try dulu... dan lepastu korang sendiri akan tahu kenapa. ^_^



So! Masih taktau macam mana nak order Maco ni? Senang je sayang-sayangku sekalian. Ambik nombor ni: +60199999597, save comey-comey dalam tepon korang, lepastuuu... apalagi??? WhatsApp laaa... Hehehe... Oh! Seeloknya, letakkan dulu tanda '+6' tu di depan nombor Sofia bagi memudahkan untuk korang detect nombor Sofia kat WhatsApp. Okey?

Dan insyaALLAH, Sofia akan reply WhatsApp korang sesegera yang mungkin. Jangan malu-malu, jangan segan-segan, dan jangan risau, I'm friendly person tau. Trust me. Ada apa-apa yang tak faham atau sebarang kemusykilan tentang produk ni atau tentang cara pengambilannya ke apa, tanya je. Sofia akan terangkan dan guide u ol bebaik punya!

Kalau nak tahu lebih detail tentang Maco Collagen ni, boleh je WhatsApp Sofia terus untuk bertanya. Atau boleh jugak follow Instagram @macocollagenoriginal untuk dapatkan keterangan beserta pelbagai testimoni dan feedback dari pengguna Maco kami. Klik je gambar di bawah. ^_^

http://instagram.com/violetsofiacollection/

Atau jika di Facebook, boleh juga follow Page Facebook Maco Collagen Original. Klik je gambar di bawah ni. ^_^

https://www.facebook.com/violetsofiacollection

Atau kalau nak baca lain-lain entry lagi yang berkaitan Maco di blog Sofia ni, klik saja gambar di bawah ni.



P/s: Terima kasih sudi singgah blog kita tau. Jangan lupa tinggalkan komen atau pesanan atau tanda jejak anda di rungan komen ye? Terima kasih! Jazzakallahu khairan kasira! (moga Allah s.w.t. ganjarankan kepada kamu kebaikan sebanyak-banyaknya!) ^_^



Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Scandal | Prolog

NOTE: This is my new another hikayat(s). So... 'Scandal' is the sementara punya tajuk untuk cerita ni. Sebab buat masa ni tak dapat fikirkan lagi apa tajuk yang sesuai untuk cerita ni. So... buat sementara ni kita call this as 'Scandal' jelah dulu ey? Well... lagipun memang ada kena-mengena dengan perkataan tu pun. Tapi get to know kemudian la... Sekarang jom baca prolog ni dulu. Enjoy your reading! ^_^

Al-Quran Mumayyaz Membantu Mengaji Dengan Lancar

"Kenapa kita baca Quran kalau kita tak faham?"
"Dah kenapa kau tengok drama Korea?"
"Lain. Ada subtitle."
"Quran ada terjemahan, kan?"

Betul. Sekarang ni dah ada macam-macam jenis mushaf yang sangat membantu dan memudahkan kita untuk membaca Al-Quran. Macam-macam pilihan ada. Dan antara yang terbaik di masa kini, salah-satunya adalah Al-Quran mushaf Almumayyaz.
Sebab apa saya katakan mushaf Almumayyaz ni antara yang terbaik?
Oh, tahukah anda? Mushaf Almumayyaz adalah Al-Quran bertafsir yang dilengkapi dengan transliterasi rumi perkata (iaitu perkataan rumi di bawah perkataan Arab bagi memudahkan sebutan). Dan ayat-ayat di dalam Al-Quran Almumayyaz turut dikelaskan dengan 5 warna berbeza pada tiap-tiap tanda tajwid bagi memudahkan dan melancarkan proses pembacaan. Ini sekaligus membuatkan kita mudah untuk mengenal tajwid dan membaca tiap-tiap baris ayat suci Al-Quran dengan lebih tepat.
Dannn... tahukah juga? Selain itu, Al-Quran Almumayyaz ini turu…

Jam Tangan Tawaf Yang Super Awesome!

Assalamu'alaikum. Hai! Berita baik untuk korang yang teringin nak cuba pakai jam tangan tawaf. Ataupun kepada peminat-peminat jam tangan tawaf yang teringin nak tukar pakai model lain pulak, sekarang ni dah ada jam tangan tawaf jenama MEM.

Sebelum tu… Apa itu jam tawaf ye?

Jam tawaf ni adalah jam yang pergerakkan jarumnya mengikut pusingan tawaf. Ataupun ada orang panggil anti-clockwise. Ataupun lebih mudah orang panggil jam pusing ke kanan.Naaa... gitu!

Dan kini MEM ada menyediakan jam tangan tawaf untuk lelaki dan perempuan tahu. Tapi kalau rasa nak sedondon dengan pasangan, yang couple set pun ada. Tapi jangan lupa, kena tahu jugak yang MEM pun ada sediakan jam dinding yang semuanya super-duper comel, cantik, menarik, tertarik lagi kau memang dabom! *Eheh! Terover la pulak… -.-'*

MEM BRAUNE

So macam gambar yang kat atas tu, tu adalah jam tangan tawaf dari MEM yang direka khas untuk kaum lelaki. Tak ke nampak macho lagi segak bergaya lengan mamat model yang peragakan jam d…