06 April 2015

Link Blog Keluarga Sahabat Blogger


Assalamu'alaikum. Hai korang! Dah join group WhatsApp 'Keluarga SB', kan? Okay now jom kita follow geng-geng group kita pulak. Wahhh... rasa seronoklah hari ni. Dah lama Sofia rasa dunia blogging Sofia suram. Member-member blogger dulu semua dah entah ke mana-mana dah. Ni bila muncul balik group sahabat blogger macam ni, terasa macam meriah semula dunia blogging ni. Huhuhu... Lai! Lai! Jom kita follow member-member kita ni:

violetsofia.blogspot.com

Violet Sofia - violetsofia.blogspot.com

syamimirosnee.blogspot.com

Syamimi Rosnee - syamimirosnee.blogspot.com 

izuman18.blogspot.com


akujejaricomel.blogspot.com

cik za jejaricomel - akujejaricomel.blogspot.com 

mizzseven.blogspot.com

Mizzseven.blogspot.com - mizzseven.blogspot.com

sweetsimplesmart.blogspot.com


www.amanz.my

Atan - www.amanz.my

amirahawa.blogspot.com

Amirah Hawa - amirahawa.blogspot.com

kembali.blogspot.com

Naaim Em - kembali.blogspot.com 

putrimalupage.blogspot.com

!m@ s@£suz@im@ - putrimalupage.blogspot.com

adramycien.blogspot.com

Amnnsha Nsr - adramycien.blogspot.com


P/s 1: Entry ni akan diupdate dari masa ke semasa. Jadi kebarangkalian ada perubahan dan penambahan pada entry ni memang akan selalu ada. Eheh! ^_~

Hey! Kalau sudi, jom add saya di Facebook atau follow saya di Instagram. Klik je gambar di bawah. ^_^

https://instagram.com/koleksivioletsofia

https://www.facebook.com/violetsofiaII

P/s 2: Terima kasih sudi singgah blog kita tau. Jangan lupa tinggalkan komen atau pesanan atau tanda jejak anda di rungan komen ye? Terima kasih! Jazzakallahu khairan kasira! (moga Allah s.w.t. ganjarankan kepada kamu kebaikan sebanyak-banyaknya!) ^_^


10 comments:

  1. Singgah sini jap. Ehem ehem. Thank you kak sofea. :D

    ReplyDelete
  2. Salam sofia..ini link betul sy
    http://www-kembali.blogspot.in/?m=0

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aik? Betul dah kan yang Sofia letak tu kan? Tu blog Naaim Em, kan?

      Delete
    2. actually yg ney http://www-kembali.blogspot.com/

      yg link tur x der dash

      Delete
  3. ayumie singgah pagi disini
    silala msukkan link ayu jugak deh sofia
    ok done follow sini

    http://hidayuayumie.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaALLAH, Ayu. Nanti Sofia listkan dan follow back blog Ayu sekali ye...? Thank you follow blog Sofia tau! ^_~

      Delete
  4. http://syafikkamaluddin.blogspot.com/

    It's mine..lupa lettew,haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::: Nota Penting! :::

Segala perkongsian saya di dalam blog ini adalah hasil penulisan saya sendiri. Copy-paste atau tiru-meniru adalah DILARANG sama sekali. Jika perkara tersebut berlaku, saya sebagai empunya blog tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang.