01 April 2015

Maco Collagen | Merawat Tumit Pecah


Lagi positive feedback dari customer Sofia. Tengok tu, tumit kaki dia yang pecah-pecah now dah okay. Dah cantik-licin-mulus dah. Hehehe... Sofia tumpang happy untuk dia. Dia happy, Sofia lagilah puas hati! Sebab kepuasan pelanggan itu keutamaan Sofia. Suatu anugerah yang besar tau bagi Sofia bila pelanggan puas hati dengan produk yang Sofia jual. Dan suatu kepuasan yang amat-amatlah memuaskan bagi Sofia bila jual Maco, dapat feedback yang macam ni. Terima Kak Wan Mariam sebab sudi bagi feedback dan sudi keep in touch serta repeat order dengan Sofia. Terima kasih sangat-sangat sebab sudi beli Maco dari Sofia. Terima kasih kerana percayakan Sofia. Sofia benar-benar hargai tu. =)

So korang... tak nak try Maco jugak ke? Cubalah... confirm takkan nyesal. Maco ni best sangat tau. Bukan takat rasanya sahaja yang sedap, tapi kesannya juga sangatlah memuaskan. Tak caya? Try la!

HARGA PROMOSI:
 Maco Collagen Peptide (MCP) RM99
*normal price RM150
 Ibu Putih Collagen Tablet (IPCT) RM80
*normal price RM90
 Set Combo (MCP + IPCT) RM165
*normal price RM240

Macam mana nak order Maco ni? Haaa... jom contact Sofia direct!

WhatsApp Sofia (Maco Agent ID: MC21): +6019-999-9597

And please don't worry. I'm just sooo friendly person. So jangan malu-malu dan jangan segan-segan nak tanya kita apa-apa pasal Maco k?

Kalau nak tahu lebih detail tentang Maco Collagen ni, boleh je WhatsApp Sofia terus untuk bertanya. Atau boleh jugak follow Instagram @macocollagenoriginal untuk dapatkan keterangan beserta pelbagai testimoni dan feedback dari pengguna Maco kami. Klik je gambar di bawah. ^_^

http://instagram.com/violetsofiacollection/

Atau jika di Facebook, boleh juga follow Page Facebook Maco Collagen Original. Klik je gambar di bawah ni. ^_^

https://www.facebook.com/violetsofiacollection

Atau kalau nak baca lain-lain entry lagi yang berkaitan Maco di blog Sofia ni, klik saja gambar di bawah ni.


P/s: Terima kasih sudi singgah blog kita tau. Jangan lupa tinggalkan komen atau pesanan atau tanda jejak anda di rungan komen ye? Terima kasih! Jazzakallahu khairan kasira! (moga Allah s.w.t. ganjarankan kepada kamu kebaikan sebanyak-banyaknya!) ^_^



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::: Nota Penting! :::

Segala perkongsian saya di dalam blog ini adalah hasil penulisan saya sendiri. Copy-paste atau tiru-meniru adalah DILARANG sama sekali. Jika perkara tersebut berlaku, saya sebagai empunya blog tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang.