10 April 2015

Sorry No Update


Assalamu'alaikum. Naaa... ni muka separuh happy selepas siap reply semua wassap. Lega sikit. Settle dah sebabak. Huhu... hari ni seharian takde update langsung dari Sofia, kan? Baik fb, mahupun ig, yellek! Super busy, kelam-kabut dan penat sangat hari ni. Sungguh. Penat sangat. Pastu lapar dan teringinnyeee nak makan Char Kue Teow. Eh tetibe, kan? Hahaha. Tapi sungguh, syioknye kalo dapat. Tapi tak dapat. Maka pasrah jelah. -.-'

Btw, Selamat Pengantin Baru buat Kakakku Kak Na. Walaupun dia takde blog, fb & ig, tapi tetap nak ucap jugak. Hahaha. Esok kita #throwback k? Malam ni #tidurawal. Tak larat dah. Kehabisan tenaga dah. Selamat malam semua!

P/s: Jangan lupa 1 atau 1/2 scoop #MCP atau 2 biji #IPCT before sleep untuk esok wake up dengan happy dan bertenaga. InsyaALLAH. For more detail, sila visit dan follow Instagram: @macocollagenoriginal atau Facebook Fan Page: Maco Collagen Original.



4 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::: Nota Penting! :::

Segala perkongsian saya di dalam blog ini adalah hasil penulisan saya sendiri. Copy-paste atau tiru-meniru adalah DILARANG sama sekali. Jika perkara tersebut berlaku, saya sebagai empunya blog tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang.