Skip to main content

Maco Collagen | Maco Berfungsi Sebagai Energy Booster


Assalamu'alaikum. Selamat pagi Maco lovers semua! Selamat pagi juga kepada yang bukan dan bakal Maco lover! Trust me, u will jatuh cinta tahap tergolek jatuh tangga tingkat patbelas after consume this product tau! Sebab this is produk kesihatan yang bukan takat berfungsi untuk putih gebu je, dan bukan juga sekadar membantu menghilangkan parut, jerawat dan jeragat sahaja, tapi juga berfungsi memberi tambahan tenaga untuk tubuh kita ni tau! Siyes, memang terbaik!

Percayalah! Kami berikan solusi terbaik kerana kami juga mengharapkan hasil yang TERBAIK UNTUK ANDA. INSYAALLAH... Hasil yang baik, datang dari niat yang baik, kan...? =)

HARGA PROMOSI:
 Maco Collagen Peptide (MCP) RM99
*normal price RM150
 Ibu Putih Collagen Tablet (IPCT) RM80
*normal price RM90
 Set Combo (MCP + IPCT) RM165
*normal price RM240

P/s: Utk kesan yang terbaik dan seawal 3 hari, adalah sangat digalakkan mengambil kedua-duanya (MPC + IPCT). IPCT lebih bertindak utk menghilangkan jerawat dan sebagai 'booster' kepada supplement yang diambil. Manakala MCP lebih bertindak utk mencerahkan dan menjadikan kulit kelihatan 'glowing'. Gabungan kedua-duanya akan menghasilkan kesan yang sangat2 memuaskan hati. Percayalah.

Berminat untuk mencuba atau mendapatkan lebih keterangan lanjut mengenai product berasaskan kolagen yang semua orang boleh amalkan tanpa ada sebarang kesan sampingan dan sangatlah terhebat di pasaran ni? Jom WhatsApp Sofia!

WhatsApp Sofia: +6019-999-9597

Jangan malu2, jangan segan2, and please don't worry, I'm just friendly person you know! (Ahak! Budaya masuk bakul angkat sendiri ni adalah sangat tak bagus untuk kesihatan mental actually :-P)

Kalau nak tahu lebih detail tentang Maco Collagen ni, boleh je WhatsApp Sofia terus untuk bertanya. Atau boleh jugak follow Instagram @macocollagenoriginal untuk dapatkan keterangan beserta pelbagai testimoni dan feedback dari pengguna Maco kami. Klik je gambar di bawah. ^_^

http://instagram.com/violetsofiacollection/

Atau jika di Facebook, boleh juga follow Page Facebook Maco Collagen Original. Klik je gambar di bawah ni. ^_^

https://www.facebook.com/violetsofiacollection

Atau kalau nak baca lain-lain entry lagi yang berkaitan Maco di blog Sofia ni, klik saja gambar di bawah ni.

http://violetsofia.blogspot.com/2015/04/maco-collagen-all-about-maco.html

P/s: Terima kasih sudi singgah blog kita tau. Jangan lupa tinggalkan komen atau pesanan atau tanda jejak anda di rungan komen ye? Terima kasih! Jazzakallahu khairan kasira! (moga Allah s.w.t. ganjarankan kepada kamu kebaikan sebanyak-banyaknya!) ^_^

Comments

Popular posts from this blog

Scandal | Prolog

NOTE: This is my new another hikayat(s). So... 'Scandal' is the sementara punya tajuk untuk cerita ni. Sebab buat masa ni tak dapat fikirkan lagi apa tajuk yang sesuai untuk cerita ni. So... buat sementara ni kita call this as 'Scandal' jelah dulu ey? Well... lagipun memang ada kena-mengena dengan perkataan tu pun. Tapi get to know kemudian la... Sekarang jom baca prolog ni dulu. Enjoy your reading! ^_^

Al-Quran Mumayyaz Membantu Mengaji Dengan Lancar

"Kenapa kita baca Quran kalau kita tak faham?"
"Dah kenapa kau tengok drama Korea?"
"Lain. Ada subtitle."
"Quran ada terjemahan, kan?"

Betul. Sekarang ni dah ada macam-macam jenis mushaf yang sangat membantu dan memudahkan kita untuk membaca Al-Quran. Macam-macam pilihan ada. Dan antara yang terbaik di masa kini, salah-satunya adalah Al-Quran mushaf Almumayyaz.
Sebab apa saya katakan mushaf Almumayyaz ni antara yang terbaik?
Oh, tahukah anda? Mushaf Almumayyaz adalah Al-Quran bertafsir yang dilengkapi dengan transliterasi rumi perkata (iaitu perkataan rumi di bawah perkataan Arab bagi memudahkan sebutan). Dan ayat-ayat di dalam Al-Quran Almumayyaz turut dikelaskan dengan 5 warna berbeza pada tiap-tiap tanda tajwid bagi memudahkan dan melancarkan proses pembacaan. Ini sekaligus membuatkan kita mudah untuk mengenal tajwid dan membaca tiap-tiap baris ayat suci Al-Quran dengan lebih tepat.
Dannn... tahukah juga? Selain itu, Al-Quran Almumayyaz ini turu…

Jam Tangan Tawaf Yang Super Awesome!

Assalamu'alaikum. Hai! Berita baik untuk korang yang teringin nak cuba pakai jam tangan tawaf. Ataupun kepada peminat-peminat jam tangan tawaf yang teringin nak tukar pakai model lain pulak, sekarang ni dah ada jam tangan tawaf jenama MEM.

Sebelum tu… Apa itu jam tawaf ye?

Jam tawaf ni adalah jam yang pergerakkan jarumnya mengikut pusingan tawaf. Ataupun ada orang panggil anti-clockwise. Ataupun lebih mudah orang panggil jam pusing ke kanan.Naaa... gitu!

Dan kini MEM ada menyediakan jam tangan tawaf untuk lelaki dan perempuan tahu. Tapi kalau rasa nak sedondon dengan pasangan, yang couple set pun ada. Tapi jangan lupa, kena tahu jugak yang MEM pun ada sediakan jam dinding yang semuanya super-duper comel, cantik, menarik, tertarik lagi kau memang dabom! *Eheh! Terover la pulak… -.-'*

MEM BRAUNE

So macam gambar yang kat atas tu, tu adalah jam tangan tawaf dari MEM yang direka khas untuk kaum lelaki. Tak ke nampak macho lagi segak bergaya lengan mamat model yang peragakan jam d…