07 April 2015

Maco Collagen | Maco Berfungsi Sebagai Energy Booster


Assalamu'alaikum. Selamat pagi Maco lovers semua! Selamat pagi juga kepada yang bukan dan bakal Maco lover! Trust me, u will jatuh cinta tahap tergolek jatuh tangga tingkat patbelas after consume this product tau! Sebab this is produk kesihatan yang bukan takat berfungsi untuk putih gebu je, dan bukan juga sekadar membantu menghilangkan parut, jerawat dan jeragat sahaja, tapi juga berfungsi memberi tambahan tenaga untuk tubuh kita ni tau! Siyes, memang terbaik!

Percayalah! Kami berikan solusi terbaik kerana kami juga mengharapkan hasil yang TERBAIK UNTUK ANDA. INSYAALLAH... Hasil yang baik, datang dari niat yang baik, kan...? =)

HARGA PROMOSI:
 Maco Collagen Peptide (MCP) RM99
*normal price RM150
 Ibu Putih Collagen Tablet (IPCT) RM80
*normal price RM90
 Set Combo (MCP + IPCT) RM165
*normal price RM240

P/s: Utk kesan yang terbaik dan seawal 3 hari, adalah sangat digalakkan mengambil kedua-duanya (MPC + IPCT). IPCT lebih bertindak utk menghilangkan jerawat dan sebagai 'booster' kepada supplement yang diambil. Manakala MCP lebih bertindak utk mencerahkan dan menjadikan kulit kelihatan 'glowing'. Gabungan kedua-duanya akan menghasilkan kesan yang sangat2 memuaskan hati. Percayalah.

Berminat untuk mencuba atau mendapatkan lebih keterangan lanjut mengenai product berasaskan kolagen yang semua orang boleh amalkan tanpa ada sebarang kesan sampingan dan sangatlah terhebat di pasaran ni? Jom WhatsApp Sofia!

WhatsApp Sofia: +6019-999-9597

Jangan malu2, jangan segan2, and please don't worry, I'm just friendly person you know! (Ahak! Budaya masuk bakul angkat sendiri ni adalah sangat tak bagus untuk kesihatan mental actually :-P)

Kalau nak tahu lebih detail tentang Maco Collagen ni, boleh je WhatsApp Sofia terus untuk bertanya. Atau boleh jugak follow Instagram @macocollagenoriginal untuk dapatkan keterangan beserta pelbagai testimoni dan feedback dari pengguna Maco kami. Klik je gambar di bawah. ^_^

http://instagram.com/violetsofiacollection/

Atau jika di Facebook, boleh juga follow Page Facebook Maco Collagen Original. Klik je gambar di bawah ni. ^_^

https://www.facebook.com/violetsofiacollection

Atau kalau nak baca lain-lain entry lagi yang berkaitan Maco di blog Sofia ni, klik saja gambar di bawah ni.

http://violetsofia.blogspot.com/2015/04/maco-collagen-all-about-maco.html

P/s: Terima kasih sudi singgah blog kita tau. Jangan lupa tinggalkan komen atau pesanan atau tanda jejak anda di rungan komen ye? Terima kasih! Jazzakallahu khairan kasira! (moga Allah s.w.t. ganjarankan kepada kamu kebaikan sebanyak-banyaknya!) ^_^

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::: Nota Penting! :::

Segala perkongsian saya di dalam blog ini adalah hasil penulisan saya sendiri. Copy-paste atau tiru-meniru adalah DILARANG sama sekali. Jika perkara tersebut berlaku, saya sebagai empunya blog tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang.