02 July 2015

Follow 29 Blog Dalam Masa Tak Sampai 2 Jam!


Assalamu'alaikum. Selamat pagi!

Okay. I got 5-10 minute sebelum nak pergi bersiap. Maa nak ajak pergi bandar. Saya dahlah start dari bangun pukul 4 tadi sampai sekarang dah 9 lebih tak tidur-tidur lagi ni. Dah la malam tadi tidur lewat. Tapi tu memang dah kebiasaan pun tidur lewat. Hehehe.


So... sebelum pergi bersiap, kita nak umumkan sikitlah... yang sepanjang hampir genap 5 tahun kita berblogging, hari nilah first time kita follow blog orang dalam suatu masa dengan jumlah yang sangat banyak. 29 blog dalam masa tak sampai 2 jam??? Oh, yes! Seriously tak tipu. Dan they are semua actually.... adalah Sahabat Blogger dari grup WhatsApp je. Hehehe...

Tapi sebelum tu, alang-alang dah settle follow 29 blog member dari grup WhatsApp Sahabat Blogger atau sekarang dah dinamakan 'SBians' oleh bebudak grup yang kekadang kepala masuk air. Hahaha. Selenge betol! Dorang-dorang time kepala masuk air, sesukati je tukar nama grup. Yang pasti, sebelum nak keluar nama yang cerdik tu, memang sebelum tu tahan jelah baca nama grup yang kadang lawak macam nak pecah perut. But it's okay. It's fun. Seronok dengan diorang semua. Sometime, they are macam family je. Korang pun, kalau nak join grup WhatsApp kitorang, bagitau je admin kat grup Sahabat Blogger kat facebook tu. Suruh dorang add k?

So... takde apelah. Tu je pun nak inform. Hehehe. Alaa... alang-alang tengah rajin dan ada masa nak jenguk blog ni, nilah pun masanya nak merapu, kan? Sat-satgi dah busy balik, entah-entah genap sebulan tak muncul walau seketol entry pun kat blog ni kut... Ops! Okay, maa dah panggil. I got to go! Bye!

Oh! By the way, jangan lupa add fb dan follow ig kita k? Klik je pic ikon di bawah.

https://instagram.com/koleksivioletsofia

https://www.facebook.com/violetsofiaII

P/s: Terima kasih sudi singgah blog kita tau. Jangan lupa tinggalkan komen atau pesanan atau tanda jejak anda di ruangan komen ye? Terima kasih! Jazzakallahu khairan kasira! (moga Allah s.w.t. ganjarankan kepada kamu kebaikan sebanyak-banyaknya!) ^_^


11 comments:

  1. Tq follow blog kite. Done follow blog dia jgak. Jangan lupa selalu update blog..jgn layan sangat group whtsapp tu. kikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. InsyaALLAH, Husein. Tapi melupakan mereka, oh itu sama sekali tidak. We are family rite? Hehehe. ^_^

      Delete
  2. Tq follow blog kite. Done follow blog dia jgak. Jangan lupa selalu update blog..jgn layan sangat group whtsapp tu. kikiki

    ReplyDelete
  3. Salam kakapia kalu masuk air amira syaff dengan syafiq....sekian...hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Dia tu pun sama naik je. -.-'

      Delete
  4. blog yg yatt folow berapa bnyk dah. penin hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Kan? Bila tengok dashboard kadang2 confuse ni belog sape2. Kut kalo memasing letak nama memasing as author, kan senang nak cam.

      Delete
  5. alang² da follow..follow yang lain sekali kan..hihi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahhh... @Azhafizah Md Nor follow blog kita??? Omaigad! Omaigad! Terharu kita. Hehehe... Ni wajib kena follow balik nih. Berdessssup gi singgah blog dia sekarang!!! ^_~

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::: Nota Penting! :::

Segala perkongsian saya di dalam blog ini adalah hasil penulisan saya sendiri. Copy-paste atau tiru-meniru adalah DILARANG sama sekali. Jika perkara tersebut berlaku, saya sebagai empunya blog tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang.