11 August 2015

This Is My Life

Cabaran 1 Hari 1 Entry | (1/8/15~30/8/15) | Day 11


Ahh... bestnya! Yes, ini baru betul cara hidup saya. Leganya... Woke up this morning dengan perasaan yang sungguh aman dan damai. Rasa sakit kepala dah semakin kurang. I got my peace life back. Rasa macam dah lama sangat je aku ketensionan dan ketertekanan perasaan. Lega hari ni dah dapat balik ruang persendirianku yang tenang dan tanpa gangguan. Taktau la berapa hari bertahan ketenangan dan kedamaian ni, tapi takpelah, syukur. Sekurang-kurangnya ada. Nanti kalau tension balik, pandai-pandai la ikhtiar cari cara tenangkan diri. Hidup, mana pernah lari dari ujian, kan? Takpe, saya tabah dan sabar. Allah ada. InsyaALLAH, always will do the best for my life. And InsyaALLAH, i'll be a good hamba ALLAH. InsyaALLAH. =)

Apa-apa pun.... tetap, alhamdulillah dengan apa yang ada ni. Syukur. ^_^


P/s: Ada 2 lagi draf entry yang sebelum-sebelum ni belum publish. Termasuk la entry untuk cabaran 1 hari 1 entry. Nanti la, ada masa online blog pakai laptop baru publish. Nak kena belek-belek betulkan apa yang patut dulu. Tapi entry yang ni update pakai phone je. Takpe, sebab simple. Hehehe...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::: Nota Penting! :::

Segala perkongsian saya di dalam blog ini adalah hasil penulisan saya sendiri. Copy-paste atau tiru-meniru adalah DILARANG sama sekali. Jika perkara tersebut berlaku, saya sebagai empunya blog tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang.