Skip to main content

Apa Beza MCP & IPCT?


Apa beza Maco Collagen Peptide (MCP) dan Ibu Putih Collagen Tablet (IPCT)? Dan perlu ke ambil dua-dua?

FUNGSI MCP & IPCT:
MCP - Untuk memutihkan kulit, melembabkan kulit, mengecilkan liang pori, memberi effect 'glowing' pada kulit, menguatkan rambut dan kuku, anti penuaan, menguatkan sistem dalaman serta menambah tenaga.
IPCT- Untuk menghilangkan masalah jerawat, jeragat, bintik hitam/putih. Bertidak sebagai 'booster' pencerahan yang bagus untuk baiki struktur kulit.

P/s: Untuk kesan yang terbaik dan seawal 3 hari, adalah sangat digalakkan mengambil kedua-duanya (MPC + IPCT). IPCT lebih bertindak utk menghilangkan jerawat dan sebagai 'booster' kepada supplement yang diambil. Manakala MCP lebih bertindak utk mencerahkan dan menjadikan kulit kelihatan 'glowing'. Gabungan kedua-duanya akan menghasilkan kesan yang sangat-sangat memuaskan hati. Percayalah. =)

INFO MCP & IPCT:
MCP - Serbuk perasa vanilla flurry (150gm). Untuk sehingga sebulan (1 scoop) atau 2 bulan (1/2 scoop).
IPCT - Tablet kunyah perasa coral blue milkshake (60biji). Untuk sehingga sebulan.

BAHAN AKTIF:
MCP - Collagen Peptide, Elastin, PearlCoix, Perilla Extract, Moringa Extract, Vit C, Grape seed, Skyfruit Extract.
IPCT - Salmon Placenta, Alpha Arbutin, Tea Tree Oil, Astaxanthin, Glutathione, CoQ10, Maqui Berry, Ekstrak Anggur, Vit C.

ADA KKM & HALAL (kilang muslim)
MCP - 030714/06/308
IPCT - 141114/11/086

HARGA PROMOSI:
 Maco Collagen Peptide (MCP) RM99
*normal price RM150
 Ibu Putih Collagen Tablet (IPCT) RM80
*normal price RM90
 Set Combo (MCP + IPCT) RM165
*normal price RM240

Macam mana nak order Maco ni? Haaa... jom contact Sofia direct!

WhatsApp Sofia (Maco Agent ID: MC21): +6019-999-9597

And please don't worry. I'm just sooo friendly person. So jangan malu-malu dan jangan segan-segan nak tanya kita apa-apa pasal Maco k?

Kalau nak tahu lebih detail tentang Maco Collagen ni, boleh je WhatsApp Sofia terus untuk bertanya. Atau boleh jugak follow Instagram @macocollagenoriginal untuk dapatkan keterangan beserta pelbagai testimoni dan feedback dari pengguna Maco kami. Klik je gambar di bawah. ^_^

http://instagram.com/violetsofiacollection/

Atau jika di Facebook, boleh juga follow Page Facebook Maco Collagen Original. Klik je gambar di bawah ni. ^_^

https://www.facebook.com/violetsofiacollection

Atau kalau nak baca lain-lain entry lagi yang berkaitan Maco di blog Sofia ni, klik saja gambar di bawah ni.



P/s: Terima kasih sudi singgah blog kita tau. Jangan lupa tinggalkan komen atau pesanan atau tanda jejak anda di rungan komen ye? Terima kasih! Jazzakallahu khairan kasira! (moga Allah s.w.t. ganjarankan kepada kamu kebaikan sebanyak-banyaknya!) ^_^



Comments

Popular posts from this blog

Scandal | Prolog

NOTE: This is my new another hikayat(s). So... 'Scandal' is the sementara punya tajuk untuk cerita ni. Sebab buat masa ni tak dapat fikirkan lagi apa tajuk yang sesuai untuk cerita ni. So... buat sementara ni kita call this as 'Scandal' jelah dulu ey? Well... lagipun memang ada kena-mengena dengan perkataan tu pun. Tapi get to know kemudian la... Sekarang jom baca prolog ni dulu. Enjoy your reading! ^_^

Al-Quran Mumayyaz Membantu Mengaji Dengan Lancar

"Kenapa kita baca Quran kalau kita tak faham?"
"Dah kenapa kau tengok drama Korea?"
"Lain. Ada subtitle."
"Quran ada terjemahan, kan?"

Betul. Sekarang ni dah ada macam-macam jenis mushaf yang sangat membantu dan memudahkan kita untuk membaca Al-Quran. Macam-macam pilihan ada. Dan antara yang terbaik di masa kini, salah-satunya adalah Al-Quran mushaf Almumayyaz.
Sebab apa saya katakan mushaf Almumayyaz ni antara yang terbaik?
Oh, tahukah anda? Mushaf Almumayyaz adalah Al-Quran bertafsir yang dilengkapi dengan transliterasi rumi perkata (iaitu perkataan rumi di bawah perkataan Arab bagi memudahkan sebutan). Dan ayat-ayat di dalam Al-Quran Almumayyaz turut dikelaskan dengan 5 warna berbeza pada tiap-tiap tanda tajwid bagi memudahkan dan melancarkan proses pembacaan. Ini sekaligus membuatkan kita mudah untuk mengenal tajwid dan membaca tiap-tiap baris ayat suci Al-Quran dengan lebih tepat.
Dannn... tahukah juga? Selain itu, Al-Quran Almumayyaz ini turu…

Jam Tangan Tawaf Yang Super Awesome!

Assalamu'alaikum. Hai! Berita baik untuk korang yang teringin nak cuba pakai jam tangan tawaf. Ataupun kepada peminat-peminat jam tangan tawaf yang teringin nak tukar pakai model lain pulak, sekarang ni dah ada jam tangan tawaf jenama MEM.

Sebelum tu… Apa itu jam tawaf ye?

Jam tawaf ni adalah jam yang pergerakkan jarumnya mengikut pusingan tawaf. Ataupun ada orang panggil anti-clockwise. Ataupun lebih mudah orang panggil jam pusing ke kanan.Naaa... gitu!

Dan kini MEM ada menyediakan jam tangan tawaf untuk lelaki dan perempuan tahu. Tapi kalau rasa nak sedondon dengan pasangan, yang couple set pun ada. Tapi jangan lupa, kena tahu jugak yang MEM pun ada sediakan jam dinding yang semuanya super-duper comel, cantik, menarik, tertarik lagi kau memang dabom! *Eheh! Terover la pulak… -.-'*

MEM BRAUNE

So macam gambar yang kat atas tu, tu adalah jam tangan tawaf dari MEM yang direka khas untuk kaum lelaki. Tak ke nampak macho lagi segak bergaya lengan mamat model yang peragakan jam d…