05 March 2015

Apa Beza MCP & IPCT?


Apa beza Maco Collagen Peptide (MCP) dan Ibu Putih Collagen Tablet (IPCT)? Dan perlu ke ambil dua-dua?

FUNGSI MCP & IPCT:
MCP - Untuk memutihkan kulit, melembabkan kulit, mengecilkan liang pori, memberi effect 'glowing' pada kulit, menguatkan rambut dan kuku, anti penuaan, menguatkan sistem dalaman serta menambah tenaga.
IPCT- Untuk menghilangkan masalah jerawat, jeragat, bintik hitam/putih. Bertidak sebagai 'booster' pencerahan yang bagus untuk baiki struktur kulit.

P/s: Untuk kesan yang terbaik dan seawal 3 hari, adalah sangat digalakkan mengambil kedua-duanya (MPC + IPCT). IPCT lebih bertindak utk menghilangkan jerawat dan sebagai 'booster' kepada supplement yang diambil. Manakala MCP lebih bertindak utk mencerahkan dan menjadikan kulit kelihatan 'glowing'. Gabungan kedua-duanya akan menghasilkan kesan yang sangat-sangat memuaskan hati. Percayalah. =)

INFO MCP & IPCT:
MCP - Serbuk perasa vanilla flurry (150gm). Untuk sehingga sebulan (1 scoop) atau 2 bulan (1/2 scoop).
IPCT - Tablet kunyah perasa coral blue milkshake (60biji). Untuk sehingga sebulan.

BAHAN AKTIF:
MCP - Collagen Peptide, Elastin, PearlCoix, Perilla Extract, Moringa Extract, Vit C, Grape seed, Skyfruit Extract.
IPCT - Salmon Placenta, Alpha Arbutin, Tea Tree Oil, Astaxanthin, Glutathione, CoQ10, Maqui Berry, Ekstrak Anggur, Vit C.

ADA KKM & HALAL (kilang muslim)
MCP - 030714/06/308
IPCT - 141114/11/086

HARGA PROMOSI:
 Maco Collagen Peptide (MCP) RM99
*normal price RM150
 Ibu Putih Collagen Tablet (IPCT) RM80
*normal price RM90
 Set Combo (MCP + IPCT) RM165
*normal price RM240

Macam mana nak order Maco ni? Haaa... jom contact Sofia direct!

WhatsApp Sofia (Maco Agent ID: MC21): +6019-999-9597

And please don't worry. I'm just sooo friendly person. So jangan malu-malu dan jangan segan-segan nak tanya kita apa-apa pasal Maco k?

Kalau nak tahu lebih detail tentang Maco Collagen ni, boleh je WhatsApp Sofia terus untuk bertanya. Atau boleh jugak follow Instagram @macocollagenoriginal untuk dapatkan keterangan beserta pelbagai testimoni dan feedback dari pengguna Maco kami. Klik je gambar di bawah. ^_^

http://instagram.com/violetsofiacollection/

Atau jika di Facebook, boleh juga follow Page Facebook Maco Collagen Original. Klik je gambar di bawah ni. ^_^

https://www.facebook.com/violetsofiacollection

Atau kalau nak baca lain-lain entry lagi yang berkaitan Maco di blog Sofia ni, klik saja gambar di bawah ni.P/s: Terima kasih sudi singgah blog kita tau. Jangan lupa tinggalkan komen atau pesanan atau tanda jejak anda di rungan komen ye? Terima kasih! Jazzakallahu khairan kasira! (moga Allah s.w.t. ganjarankan kepada kamu kebaikan sebanyak-banyaknya!) ^_^No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::: Nota Penting! :::

Segala perkongsian saya di dalam blog ini adalah hasil penulisan saya sendiri. Copy-paste atau tiru-meniru adalah DILARANG sama sekali. Jika perkara tersebut berlaku, saya sebagai empunya blog tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang.