Skip to main content

P.A. Sistem Murah 2015


Assalamu'alaikum. Untuk semua orang area Kemaman! Khususnya yang nak kahwin bulan Mac 2015 & April 2015 ni. Sebab bulan Mac dan April ni saya sangat free. Sebab bulan Mei nanti saya akan mula busy dengan aktiviti lain. Jadi untuk 2 bulan yang terluang ni saya nak penuhkan jadual dengan menyediakan khidmat sewa P.A. Sistem kepada semua sesiapa yang berminat dengan memberikan korang harga promosi RM350 sahaja untuk pelbagai servis (P.A. Sistem, Khidmat DJ & Karaoke). Promosi hanya 2 bulan ni sahaja tau!



Sound kami? Memang terbaik! *double thumbs up*

Dj? Alhamdulillah setakat hari ni semua pelanggan kami sangat berpuas hati dengan khidmat Dj kami.

Karaoke? Pilihlah haihhh nak nyanyi lagu apa pun nanti.

Kalau ada yang nak guna utk bulan Mei 2015 pun boleh, tapi contact saya dulu. Kita bincang. Untuk mereka yang luar area Kemaman, duit minyak dikenakan.

Sebarang pertanyaan atau maklumat lanjut, boleh hubungi:
+60112-921-1935 (Iskandar)
+6019-999-9597 (Sofia)
Call boleh. WhatsApp pun boleh. =)

P/s: Jom follow instagram saya! Klik gambar di bawah untuk pergi ke instagram saya.

www.instagram.com/koleksivioletsofia

Comments

Popular posts from this blog

Scandal | Prolog

NOTE: This is my new another hikayat(s). So... 'Scandal' is the sementara punya tajuk untuk cerita ni. Sebab buat masa ni tak dapat fikirkan lagi apa tajuk yang sesuai untuk cerita ni. So... buat sementara ni kita call this as 'Scandal' jelah dulu ey? Well... lagipun memang ada kena-mengena dengan perkataan tu pun. Tapi get to know kemudian la... Sekarang jom baca prolog ni dulu. Enjoy your reading! ^_^

Al-Quran Mumayyaz Membantu Mengaji Dengan Lancar

"Kenapa kita baca Quran kalau kita tak faham?"
"Dah kenapa kau tengok drama Korea?"
"Lain. Ada subtitle."
"Quran ada terjemahan, kan?"

Betul. Sekarang ni dah ada macam-macam jenis mushaf yang sangat membantu dan memudahkan kita untuk membaca Al-Quran. Macam-macam pilihan ada. Dan antara yang terbaik di masa kini, salah-satunya adalah Al-Quran mushaf Almumayyaz.
Sebab apa saya katakan mushaf Almumayyaz ni antara yang terbaik?
Oh, tahukah anda? Mushaf Almumayyaz adalah Al-Quran bertafsir yang dilengkapi dengan transliterasi rumi perkata (iaitu perkataan rumi di bawah perkataan Arab bagi memudahkan sebutan). Dan ayat-ayat di dalam Al-Quran Almumayyaz turut dikelaskan dengan 5 warna berbeza pada tiap-tiap tanda tajwid bagi memudahkan dan melancarkan proses pembacaan. Ini sekaligus membuatkan kita mudah untuk mengenal tajwid dan membaca tiap-tiap baris ayat suci Al-Quran dengan lebih tepat.
Dannn... tahukah juga? Selain itu, Al-Quran Almumayyaz ini turu…

Jam Tangan Tawaf Yang Super Awesome!

Assalamu'alaikum. Hai! Berita baik untuk korang yang teringin nak cuba pakai jam tangan tawaf. Ataupun kepada peminat-peminat jam tangan tawaf yang teringin nak tukar pakai model lain pulak, sekarang ni dah ada jam tangan tawaf jenama MEM.

Sebelum tu… Apa itu jam tawaf ye?

Jam tawaf ni adalah jam yang pergerakkan jarumnya mengikut pusingan tawaf. Ataupun ada orang panggil anti-clockwise. Ataupun lebih mudah orang panggil jam pusing ke kanan.Naaa... gitu!

Dan kini MEM ada menyediakan jam tangan tawaf untuk lelaki dan perempuan tahu. Tapi kalau rasa nak sedondon dengan pasangan, yang couple set pun ada. Tapi jangan lupa, kena tahu jugak yang MEM pun ada sediakan jam dinding yang semuanya super-duper comel, cantik, menarik, tertarik lagi kau memang dabom! *Eheh! Terover la pulak… -.-'*

MEM BRAUNE

So macam gambar yang kat atas tu, tu adalah jam tangan tawaf dari MEM yang direka khas untuk kaum lelaki. Tak ke nampak macho lagi segak bergaya lengan mamat model yang peragakan jam d…