10 March 2015

Maco Collagen | Day 48


Assalamu'alaikum. Selamat pagi! Ups... terselfie di pagi hari la pulak. Eheh! Ni ha dia, result Sofia consume Maco selepas hampir 2 bulan. Amacam? Nampak kan, keberkesanannya? Well... i'm so happy! Dan sekali lagi nak bagitau, Sofia sangat2 la berpuas hati dengan Maco!


Korang tau tak... hanya dengan bayaran sebanyak RM165 atau RM99 atau RM80, korang akan dapat banyak sangat kebaikkannya Maco nih! Tak caya? Kena try.

Kenapa Kena Pilih Maco? Apa yang lain dari yang lain?
  • 10x lebih halus dari kolagen biasa
  • Kualiti kolagen Maco lebih tinggi dari kolagen di pasaran malaysia ( rata-rata < 1% )
  • Boleh dicampur pada minuman, makanan , yogurt, aiskrim, masakan, doh, pancake, jus air biasa
  • Kanak-kanak seawal 5 tahun / ibu mengandung boleh amalkan MACO
  • 100% tidak menggemukkan
  • Bekas compact dan mudah dibawa kemana-mana
  • Tiada pantang larang
  • Tiada kesan sampingan
  • Alergik seafood boleh amalkan
  • Halal dan ada KKM

HARGA PROMOSI:
 Maco Collagen Peptide (MCP) RM99
*normal price RM150
 Ibu Putih Collagen Tablet (IPCT) RM80
*normal price RM90
 Set Combo (MCP + IPCT) RM165
*normal price RM240

Macam mana nak order Maco ni? Haaa... jom contact Sofia direct!

WhatsApp Sofia (Maco Agent ID: MC21): +6019-999-9597

And please don't worry. I'm just sooo friendly person. So jangan malu-malu dan jangan segan-segan nak tanya kita apa-apa pasal Maco k?

Kalau nak tahu lebih detail tentang Maco Collagen ni, boleh je WhatsApp Sofia terus untuk bertanya. Atau boleh jugak follow Instagram @macocollagenoriginal untuk dapatkan keterangan beserta pelbagai testimoni dan feedback dari pengguna Maco kami. Klik je gambar di bawah. ^_^

http://instagram.com/violetsofiacollection/

Atau jika di Facebook, boleh juga follow Page Facebook Maco Collagen Original. Klik je gambar di bawah ni. ^_^

https://www.facebook.com/violetsofiacollection

Atau kalau nak baca lain-lain entry lagi yang berkaitan Maco di blog Sofia ni, klik saja gambar di bawah ni.


P/s: Terima kasih sudi singgah blog kita tau. Jangan lupa tinggalkan komen atau pesanan atau tanda jejak anda di rungan komen ye? Terima kasih! Jazzakallahu khairan kasira! (moga Allah s.w.t. ganjarankan kepada kamu kebaikan sebanyak-banyaknya!) ^_^


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::: Nota Penting! :::

Segala perkongsian saya di dalam blog ini adalah hasil penulisan saya sendiri. Copy-paste atau tiru-meniru adalah DILARANG sama sekali. Jika perkara tersebut berlaku, saya sebagai empunya blog tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang.