25 March 2015

Maco Collagen | Memudarkan Jeragat


Amboi! Kemainnn... hari-hari muka akak ni kena belek. Seronok anak dia tengok jeragat kat muka mak dia dah makin pudar lepas consume Maco. Huhu... Nyesal Sofia lupa nak screencapt wasap ngan anak dia hari tu. Actually sebelum mak dia bagitau pasal ni, anak dia dah wasap Sofia terlebih dahulu dah. Haha. Anak dah lebih dulu buat report. Katanya dah macam-macam produk mak dia try sebelum ni untuk hilangkan jeragat kat muka dia. Tapi tak sangka akhirnya dengan Maco, tak sampai habis sebotol dah berkesan. Alhamdulillah... berkat kepercayaan dan ikhtiar tanpa putus asa, akhirnya mak dia jumpa jugak Maco. Produk berasaskan kolagen ikan talapia yang ternyata berkesan tanpa sebarang keraguan. Masih tak caya lagi? Kena try sendiri!

HARGA PROMOSI:
 Maco Collagen Peptide (MCP) RM99
*normal price RM150
 Ibu Putih Collagen Tablet (IPCT) RM80
*normal price RM90
 Set Combo (MCP + IPCT) RM165
*normal price RM240

Macam mana nak order Maco ni? Haaa... jom contact Sofia direct!

WhatsApp Sofia (Maco Agent ID: MC21): +6019-999-9597

And please don't worry. I'm just sooo friendly person. So jangan malu-malu dan jangan segan-segan nak tanya kita apa-apa pasal Maco k?

Kalau nak tahu lebih detail tentang Maco Collagen ni, boleh je WhatsApp Sofia terus untuk bertanya. Atau boleh jugak follow Instagram @macocollagenoriginal untuk dapatkan keterangan beserta pelbagai testimoni dan feedback dari pengguna Maco kami. Klik je gambar di bawah. ^_^

http://instagram.com/violetsofiacollection/

Atau jika di Facebook, boleh juga follow Page Facebook Maco Collagen Original. Klik je gambar di bawah ni. ^_^

https://www.facebook.com/violetsofiacollection

Atau kalau nak baca lain-lain entry lagi yang berkaitan Maco di blog Sofia ni, klik saja gambar di bawah ni.


P/s: Terima kasih sudi singgah blog kita tau. Jangan lupa tinggalkan komen atau pesanan atau tanda jejak anda di rungan komen ye? Terima kasih! Jazzakallahu khairan kasira! (moga Allah s.w.t. ganjarankan kepada kamu kebaikan sebanyak-banyaknya!) ^_^



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::: Nota Penting! :::

Segala perkongsian saya di dalam blog ini adalah hasil penulisan saya sendiri. Copy-paste atau tiru-meniru adalah DILARANG sama sekali. Jika perkara tersebut berlaku, saya sebagai empunya blog tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang.