24 March 2015

Maco Collagen | Hilangkan Kesan Hitam Di Leher



Assalamu'alaikum. Haaa... koranggg... kan Sofia dah cakap dahhh... Maco ni memang berkesan. Cik adik manis ni hampir hari-hari wasap Sofia report perubahan diri dia. Bahagia betul dia. Mana taknye, tak sampai seminggu pun lagi consume set combo Maco (MCP & IPCT), dah dapat kesan yang 'kebabow' cegini. Mahu tak bahagia, kan? Katanya kesan hitam kat leher dia dah lama, sejak baby lagi. Tapi dia seolah-olah hampir tak percaya bila consume Maco tak sampai seminggu pun lagi, kesan tu dah pudar. Terus selepas itu beliau dilanda kebahagiaan hebat! Hahaha... Tapi Maco memang hebat, kan?


Pastuuu... tengoklah tu. Kemainnn dia, kan? Seronok betul dia bagitau kita dia dah boleh ke mana-mana saja without mekap tebal-tebal dah. Bedak pun tak tepek langsung! Sampai jeles kita nengok. Bak kata orang Terengganu, 'bijok ah awok'! Tu maksudnya, awak memang hebat! Hahaha... Dik, Kak Sofia tumpang gembira untuk kebahagiaan awak ye? Seronok bila boleh keluar rumah tanpa mencalit mekap dan kemudian melangkah ke mana saja dengan penuh keyakinan, kan? Rasa puas hati. Rasa gembira menjadi diri sendiri, kan? Naa... memang itulah gunanya Maco! Dan memang sebab tulah jugak kenapa Sofia sendiri tergila-gila sangat dengan Maco nih. Sebab this is the best ever product yang bila adanya dua botol kecik (MCP & IPCT) tu, korang dengan yakinnya akan tolak tepi segala produk lain. Tak caya? Heh! Try la dulu. Dah try nanti confirm nanges nyesal sebab tak try awal-awal. Hahak! *Aisehmen... terlampu bangga la pulak. Huhu... Astaghfirullahal'adzim...! Astaghfirullahal'adzim...!*

Pssttt...! Kalo nak tau, adik manis ni kan, masa mula-mula nak beli Maco dengan Sofia hari tu, dia macam takut-takut jugak tau. Kemain disoal-siasatnye kite tauuu... tapi sebab memang produk baik dan dah terbukti berkesan kat ramai orang termasuklah diri kita sendiri pasal kita pun dah consume Maco dah 2 set dah, jadi memang tak risau langsung kalau orang banyak-banyak tanya and takut-takut ke apa. Sebab dah biasa dah. Dan sebab kita sendiri pun dah pernah lalui pengalaman yang sama macam awak ler.. hehehe... *kantoi*
So korang, sekarang dah tak payah nak ragu-ragu lagi dah. Nak nikmati kesan yang sama macam adik manis kita ni atau nak lebih dari tu? Jom wasap Sofia. Tapi gaji tak masuk lagi, kan? Jadi meh usha-usha dulu kat Sofia kebaikkannya Maco ni. Jom citer kat sofia apa masalah kulit korang, sofia cuba tolong mana yang mampu, insyaALLAH.

HARGA PROMOSI:
 Maco Collagen Peptide (MCP) RM99
*normal price RM150
 Ibu Putih Collagen Tablet (IPCT) RM80
*normal price RM90
 Set Combo (MCP + IPCT) RM165
*normal price RM240

Macam mana nak order Maco ni? Haaa... jom contact Sofia direct!

WhatsApp Sofia (Maco Agent ID: MC21): +6019-999-9597

And please don't worry. I'm just sooo friendly person. So jangan malu-malu dan jangan segan-segan nak tanya kita apa-apa pasal Maco k?

Kalau nak tahu lebih detail tentang Maco Collagen ni, boleh je WhatsApp Sofia terus untuk bertanya. Atau boleh jugak follow Instagram @macocollagenoriginal untuk dapatkan keterangan beserta pelbagai testimoni dan feedback dari pengguna Maco kami. Klik je gambar di bawah. ^_^

http://instagram.com/violetsofiacollection/

Atau jika di Facebook, boleh juga follow Page Facebook Maco Collagen Original. Klik je gambar di bawah ni. ^_^

https://www.facebook.com/violetsofiacollection

Atau kalau nak baca lain-lain entry lagi yang berkaitan Maco di blog Sofia ni, klik saja gambar di bawah ni.



P/s: Terima kasih sudi singgah blog kita tau. Jangan lupa tinggalkan komen atau pesanan atau tanda jejak anda di rungan komen ye? Terima kasih! Jazzakallahu khairan kasira! (moga Allah s.w.t. ganjarankan kepada kamu kebaikan sebanyak-banyaknya!) ^_^



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::: Nota Penting! :::

Segala perkongsian saya di dalam blog ini adalah hasil penulisan saya sendiri. Copy-paste atau tiru-meniru adalah DILARANG sama sekali. Jika perkara tersebut berlaku, saya sebagai empunya blog tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang.