Skip to main content

Maco Collagen | Hilangkan Kesan Hitam Di Leher



Assalamu'alaikum. Haaa... koranggg... kan Sofia dah cakap dahhh... Maco ni memang berkesan. Cik adik manis ni hampir hari-hari wasap Sofia report perubahan diri dia. Bahagia betul dia. Mana taknye, tak sampai seminggu pun lagi consume set combo Maco (MCP & IPCT), dah dapat kesan yang 'kebabow' cegini. Mahu tak bahagia, kan? Katanya kesan hitam kat leher dia dah lama, sejak baby lagi. Tapi dia seolah-olah hampir tak percaya bila consume Maco tak sampai seminggu pun lagi, kesan tu dah pudar. Terus selepas itu beliau dilanda kebahagiaan hebat! Hahaha... Tapi Maco memang hebat, kan?


Pastuuu... tengoklah tu. Kemainnn dia, kan? Seronok betul dia bagitau kita dia dah boleh ke mana-mana saja without mekap tebal-tebal dah. Bedak pun tak tepek langsung! Sampai jeles kita nengok. Bak kata orang Terengganu, 'bijok ah awok'! Tu maksudnya, awak memang hebat! Hahaha... Dik, Kak Sofia tumpang gembira untuk kebahagiaan awak ye? Seronok bila boleh keluar rumah tanpa mencalit mekap dan kemudian melangkah ke mana saja dengan penuh keyakinan, kan? Rasa puas hati. Rasa gembira menjadi diri sendiri, kan? Naa... memang itulah gunanya Maco! Dan memang sebab tulah jugak kenapa Sofia sendiri tergila-gila sangat dengan Maco nih. Sebab this is the best ever product yang bila adanya dua botol kecik (MCP & IPCT) tu, korang dengan yakinnya akan tolak tepi segala produk lain. Tak caya? Heh! Try la dulu. Dah try nanti confirm nanges nyesal sebab tak try awal-awal. Hahak! *Aisehmen... terlampu bangga la pulak. Huhu... Astaghfirullahal'adzim...! Astaghfirullahal'adzim...!*

Pssttt...! Kalo nak tau, adik manis ni kan, masa mula-mula nak beli Maco dengan Sofia hari tu, dia macam takut-takut jugak tau. Kemain disoal-siasatnye kite tauuu... tapi sebab memang produk baik dan dah terbukti berkesan kat ramai orang termasuklah diri kita sendiri pasal kita pun dah consume Maco dah 2 set dah, jadi memang tak risau langsung kalau orang banyak-banyak tanya and takut-takut ke apa. Sebab dah biasa dah. Dan sebab kita sendiri pun dah pernah lalui pengalaman yang sama macam awak ler.. hehehe... *kantoi*
So korang, sekarang dah tak payah nak ragu-ragu lagi dah. Nak nikmati kesan yang sama macam adik manis kita ni atau nak lebih dari tu? Jom wasap Sofia. Tapi gaji tak masuk lagi, kan? Jadi meh usha-usha dulu kat Sofia kebaikkannya Maco ni. Jom citer kat sofia apa masalah kulit korang, sofia cuba tolong mana yang mampu, insyaALLAH.

HARGA PROMOSI:
 Maco Collagen Peptide (MCP) RM99
*normal price RM150
 Ibu Putih Collagen Tablet (IPCT) RM80
*normal price RM90
 Set Combo (MCP + IPCT) RM165
*normal price RM240

Macam mana nak order Maco ni? Haaa... jom contact Sofia direct!

WhatsApp Sofia (Maco Agent ID: MC21): +6019-999-9597

And please don't worry. I'm just sooo friendly person. So jangan malu-malu dan jangan segan-segan nak tanya kita apa-apa pasal Maco k?

Kalau nak tahu lebih detail tentang Maco Collagen ni, boleh je WhatsApp Sofia terus untuk bertanya. Atau boleh jugak follow Instagram @macocollagenoriginal untuk dapatkan keterangan beserta pelbagai testimoni dan feedback dari pengguna Maco kami. Klik je gambar di bawah. ^_^

http://instagram.com/violetsofiacollection/

Atau jika di Facebook, boleh juga follow Page Facebook Maco Collagen Original. Klik je gambar di bawah ni. ^_^

https://www.facebook.com/violetsofiacollection

Atau kalau nak baca lain-lain entry lagi yang berkaitan Maco di blog Sofia ni, klik saja gambar di bawah ni.



P/s: Terima kasih sudi singgah blog kita tau. Jangan lupa tinggalkan komen atau pesanan atau tanda jejak anda di rungan komen ye? Terima kasih! Jazzakallahu khairan kasira! (moga Allah s.w.t. ganjarankan kepada kamu kebaikan sebanyak-banyaknya!) ^_^



Comments

Popular posts from this blog

Scandal | Prolog

NOTE: This is my new another hikayat(s). So... 'Scandal' is the sementara punya tajuk untuk cerita ni. Sebab buat masa ni tak dapat fikirkan lagi apa tajuk yang sesuai untuk cerita ni. So... buat sementara ni kita call this as 'Scandal' jelah dulu ey? Well... lagipun memang ada kena-mengena dengan perkataan tu pun. Tapi get to know kemudian la... Sekarang jom baca prolog ni dulu. Enjoy your reading! ^_^

Al-Quran Mumayyaz Membantu Mengaji Dengan Lancar

"Kenapa kita baca Quran kalau kita tak faham?"
"Dah kenapa kau tengok drama Korea?"
"Lain. Ada subtitle."
"Quran ada terjemahan, kan?"

Betul. Sekarang ni dah ada macam-macam jenis mushaf yang sangat membantu dan memudahkan kita untuk membaca Al-Quran. Macam-macam pilihan ada. Dan antara yang terbaik di masa kini, salah-satunya adalah Al-Quran mushaf Almumayyaz.
Sebab apa saya katakan mushaf Almumayyaz ni antara yang terbaik?
Oh, tahukah anda? Mushaf Almumayyaz adalah Al-Quran bertafsir yang dilengkapi dengan transliterasi rumi perkata (iaitu perkataan rumi di bawah perkataan Arab bagi memudahkan sebutan). Dan ayat-ayat di dalam Al-Quran Almumayyaz turut dikelaskan dengan 5 warna berbeza pada tiap-tiap tanda tajwid bagi memudahkan dan melancarkan proses pembacaan. Ini sekaligus membuatkan kita mudah untuk mengenal tajwid dan membaca tiap-tiap baris ayat suci Al-Quran dengan lebih tepat.
Dannn... tahukah juga? Selain itu, Al-Quran Almumayyaz ini turu…

Jam Tangan Tawaf Yang Super Awesome!

Assalamu'alaikum. Hai! Berita baik untuk korang yang teringin nak cuba pakai jam tangan tawaf. Ataupun kepada peminat-peminat jam tangan tawaf yang teringin nak tukar pakai model lain pulak, sekarang ni dah ada jam tangan tawaf jenama MEM.

Sebelum tu… Apa itu jam tawaf ye?

Jam tawaf ni adalah jam yang pergerakkan jarumnya mengikut pusingan tawaf. Ataupun ada orang panggil anti-clockwise. Ataupun lebih mudah orang panggil jam pusing ke kanan.Naaa... gitu!

Dan kini MEM ada menyediakan jam tangan tawaf untuk lelaki dan perempuan tahu. Tapi kalau rasa nak sedondon dengan pasangan, yang couple set pun ada. Tapi jangan lupa, kena tahu jugak yang MEM pun ada sediakan jam dinding yang semuanya super-duper comel, cantik, menarik, tertarik lagi kau memang dabom! *Eheh! Terover la pulak… -.-'*

MEM BRAUNE

So macam gambar yang kat atas tu, tu adalah jam tangan tawaf dari MEM yang direka khas untuk kaum lelaki. Tak ke nampak macho lagi segak bergaya lengan mamat model yang peragakan jam d…