25 March 2015

Maco Collagen | Kulit Jadi Lembap & Cerah Sekata


Aman dan nyaman hidup bila kulit dah lembap dan cerah sekata. Tak payah dah setiap masa nak kena berkepit dengan losyen je setiap masa untuk cover kulit. Ni semuanya Maco punya pasal. Maco punya pasal, habis semua produk lain kena tolak tepi. Haishhh... ni tak boleh jadi. Tak boleh jadi kalau asyik duk tengok baca testimoni orang je. Kita pun nak try sendiri la, kan? Hahaha. Boleh. Boleh. Mai. Mai. Jom WhatsApp Sofia untuk order Maco k.

Sekarang ni hari-hari dapat positive feedback dari customers Maco. Hari-hari jugak Sofia rasa seronok jual Maco. Sofia suka bila customer Sofia happy. Dan please, percayalah dengan Sofia. Sebab Sofia memang takkan jual apa-apa yang bukan datang dari kepercayaan Sofia sendiri. Dan Sofia percaya rezeki setiap orang ALLAH dah tetapkan. Sedikit atau banyak, bergantung pada keikhlasan dan kesungguhan kita berusaha. ^_^

HARGA PROMOSI:
 Maco Collagen Peptide (MCP) RM99
*normal price RM150
 Ibu Putih Collagen Tablet (IPCT) RM80
*normal price RM90
 Set Combo (MCP + IPCT) RM165
*normal price RM240

Macam mana nak order Maco ni? Haaa... jom contact Sofia direct!

WhatsApp Sofia (Maco Agent ID: MC21): +6019-999-9597

And please don't worry. I'm just sooo friendly person. So jangan malu-malu dan jangan segan-segan nak tanya kita apa-apa pasal Maco k?

Kalau nak tahu lebih detail tentang Maco Collagen ni, boleh je WhatsApp Sofia terus untuk bertanya. Atau boleh jugak follow Instagram @macocollagenoriginal untuk dapatkan keterangan beserta pelbagai testimoni dan feedback dari pengguna Maco kami. Klik je gambar di bawah. ^_^

http://instagram.com/violetsofiacollection/

Atau jika di Facebook, boleh juga follow Page Facebook Maco Collagen Original. Klik je gambar di bawah ni. ^_^

https://www.facebook.com/violetsofiacollection

Atau kalau nak baca lain-lain entry lagi yang berkaitan Maco di blog Sofia ni, klik saja gambar di bawah ni.


P/s: Terima kasih sudi singgah blog kita tau. Jangan lupa tinggalkan komen atau pesanan atau tanda jejak anda di rungan komen ye? Terima kasih! Jazzakallahu khairan kasira! (moga Allah s.w.t. ganjarankan kepada kamu kebaikan sebanyak-banyaknya!) ^_^



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::: Nota Penting! :::

Segala perkongsian saya di dalam blog ini adalah hasil penulisan saya sendiri. Copy-paste atau tiru-meniru adalah DILARANG sama sekali. Jika perkara tersebut berlaku, saya sebagai empunya blog tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang.