Skip to main content

Maco Collagen | Kulit Jadi Lembap & Cerah Sekata


Aman dan nyaman hidup bila kulit dah lembap dan cerah sekata. Tak payah dah setiap masa nak kena berkepit dengan losyen je setiap masa untuk cover kulit. Ni semuanya Maco punya pasal. Maco punya pasal, habis semua produk lain kena tolak tepi. Haishhh... ni tak boleh jadi. Tak boleh jadi kalau asyik duk tengok baca testimoni orang je. Kita pun nak try sendiri la, kan? Hahaha. Boleh. Boleh. Mai. Mai. Jom WhatsApp Sofia untuk order Maco k.

Sekarang ni hari-hari dapat positive feedback dari customers Maco. Hari-hari jugak Sofia rasa seronok jual Maco. Sofia suka bila customer Sofia happy. Dan please, percayalah dengan Sofia. Sebab Sofia memang takkan jual apa-apa yang bukan datang dari kepercayaan Sofia sendiri. Dan Sofia percaya rezeki setiap orang ALLAH dah tetapkan. Sedikit atau banyak, bergantung pada keikhlasan dan kesungguhan kita berusaha. ^_^

HARGA PROMOSI:
 Maco Collagen Peptide (MCP) RM99
*normal price RM150
 Ibu Putih Collagen Tablet (IPCT) RM80
*normal price RM90
 Set Combo (MCP + IPCT) RM165
*normal price RM240

Macam mana nak order Maco ni? Haaa... jom contact Sofia direct!

WhatsApp Sofia (Maco Agent ID: MC21): +6019-999-9597

And please don't worry. I'm just sooo friendly person. So jangan malu-malu dan jangan segan-segan nak tanya kita apa-apa pasal Maco k?

Kalau nak tahu lebih detail tentang Maco Collagen ni, boleh je WhatsApp Sofia terus untuk bertanya. Atau boleh jugak follow Instagram @macocollagenoriginal untuk dapatkan keterangan beserta pelbagai testimoni dan feedback dari pengguna Maco kami. Klik je gambar di bawah. ^_^

http://instagram.com/violetsofiacollection/

Atau jika di Facebook, boleh juga follow Page Facebook Maco Collagen Original. Klik je gambar di bawah ni. ^_^

https://www.facebook.com/violetsofiacollection

Atau kalau nak baca lain-lain entry lagi yang berkaitan Maco di blog Sofia ni, klik saja gambar di bawah ni.


P/s: Terima kasih sudi singgah blog kita tau. Jangan lupa tinggalkan komen atau pesanan atau tanda jejak anda di rungan komen ye? Terima kasih! Jazzakallahu khairan kasira! (moga Allah s.w.t. ganjarankan kepada kamu kebaikan sebanyak-banyaknya!) ^_^



Comments

Popular posts from this blog

Scandal | Prolog

NOTE: This is my new another hikayat(s). So... 'Scandal' is the sementara punya tajuk untuk cerita ni. Sebab buat masa ni tak dapat fikirkan lagi apa tajuk yang sesuai untuk cerita ni. So... buat sementara ni kita call this as 'Scandal' jelah dulu ey? Well... lagipun memang ada kena-mengena dengan perkataan tu pun. Tapi get to know kemudian la... Sekarang jom baca prolog ni dulu. Enjoy your reading! ^_^

Al-Quran Mumayyaz Membantu Mengaji Dengan Lancar

"Kenapa kita baca Quran kalau kita tak faham?"
"Dah kenapa kau tengok drama Korea?"
"Lain. Ada subtitle."
"Quran ada terjemahan, kan?"

Betul. Sekarang ni dah ada macam-macam jenis mushaf yang sangat membantu dan memudahkan kita untuk membaca Al-Quran. Macam-macam pilihan ada. Dan antara yang terbaik di masa kini, salah-satunya adalah Al-Quran mushaf Almumayyaz.
Sebab apa saya katakan mushaf Almumayyaz ni antara yang terbaik?
Oh, tahukah anda? Mushaf Almumayyaz adalah Al-Quran bertafsir yang dilengkapi dengan transliterasi rumi perkata (iaitu perkataan rumi di bawah perkataan Arab bagi memudahkan sebutan). Dan ayat-ayat di dalam Al-Quran Almumayyaz turut dikelaskan dengan 5 warna berbeza pada tiap-tiap tanda tajwid bagi memudahkan dan melancarkan proses pembacaan. Ini sekaligus membuatkan kita mudah untuk mengenal tajwid dan membaca tiap-tiap baris ayat suci Al-Quran dengan lebih tepat.
Dannn... tahukah juga? Selain itu, Al-Quran Almumayyaz ini turu…

Jam Tangan Tawaf Yang Super Awesome!

Assalamu'alaikum. Hai! Berita baik untuk korang yang teringin nak cuba pakai jam tangan tawaf. Ataupun kepada peminat-peminat jam tangan tawaf yang teringin nak tukar pakai model lain pulak, sekarang ni dah ada jam tangan tawaf jenama MEM.

Sebelum tu… Apa itu jam tawaf ye?

Jam tawaf ni adalah jam yang pergerakkan jarumnya mengikut pusingan tawaf. Ataupun ada orang panggil anti-clockwise. Ataupun lebih mudah orang panggil jam pusing ke kanan.Naaa... gitu!

Dan kini MEM ada menyediakan jam tangan tawaf untuk lelaki dan perempuan tahu. Tapi kalau rasa nak sedondon dengan pasangan, yang couple set pun ada. Tapi jangan lupa, kena tahu jugak yang MEM pun ada sediakan jam dinding yang semuanya super-duper comel, cantik, menarik, tertarik lagi kau memang dabom! *Eheh! Terover la pulak… -.-'*

MEM BRAUNE

So macam gambar yang kat atas tu, tu adalah jam tangan tawaf dari MEM yang direka khas untuk kaum lelaki. Tak ke nampak macho lagi segak bergaya lengan mamat model yang peragakan jam d…