Skip to main content

Mahu Lagi Tak?




Assalamu'alaikum...
Ehem! Ehem!
Hehehe... Amacam? Dah habis baca dah 'Kalau Memang Jodoh' part 3 tu?
Belum?
Dah?
Sila isi ruang kosong ini dengan jawapan anda: _______________

Naaa... Kalau dah habis, mahu baca lagi tak sambungannya part 4?
Mahu?
Tak mahu?
Sila isi ruang kosong ini dengan jawapan anda: _______________

Oh. Actually saya sangatlah rasa tak sabar nak publish part 5 nanti. Cause I'm really really really enjoy wrote that part and... memanggg... actually nilah kali pertama dalam menulis saya betul-betul rasa puas hati dengan apa yang saya tulis. Saya tak tahu orang akan suka ke tak, tapi saya memang hargai apa yang saya rasa ni. Sebab bagi saya rasa puas hati tu satu nikmat yang... besar? Yeah. Besar. Besar sebab dah lama saya nak rasa macam ni tapi tak tercapai. Mungkin bagi orang kalau dah baca part 5 tu nanti akan rasa ia cuma biasa-biasa saja ke apa, tapi not for me. Saya bangga dengannya. Even orang tak proud pun, saya tetap proud pada diri sendiri. Hehehe. Aci je, kan?

Okay, back to story. Sooo... ada sesiapa mahu baca part 4? Malam ni atau esok?

Sila tinggalkan jawapan anda pada ruang komen di bawah. Hehehe. Sokongan dan dorongan anda sentiasa diharapkan dan amat-amatlah dihargai! Love you all! ^_^

P/s 1: Jangan lupa tinggalkan komen ye? ^_~

P/s 2: Eherm! Err... Hehehe... Jom la join 'like' page kita kat sini. 'Violet Sofia Official'. Terima kasih. Thank you. Komawo! Jazzakallahu khairan kasira...! (moga Allah s.w.t. ganjarankan kepada kamu kebaikan sebanyak-banyaknya!) ^_^

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Scandal | Prolog

NOTE: This is my new another hikayat(s). So... 'Scandal' is the sementara punya tajuk untuk cerita ni. Sebab buat masa ni tak dapat fikirkan lagi apa tajuk yang sesuai untuk cerita ni. So... buat sementara ni kita call this as 'Scandal' jelah dulu ey? Well... lagipun memang ada kena-mengena dengan perkataan tu pun. Tapi get to know kemudian la... Sekarang jom baca prolog ni dulu. Enjoy your reading! ^_^

Al-Quran Mumayyaz Membantu Mengaji Dengan Lancar

"Kenapa kita baca Quran kalau kita tak faham?"
"Dah kenapa kau tengok drama Korea?"
"Lain. Ada subtitle."
"Quran ada terjemahan, kan?"

Betul. Sekarang ni dah ada macam-macam jenis mushaf yang sangat membantu dan memudahkan kita untuk membaca Al-Quran. Macam-macam pilihan ada. Dan antara yang terbaik di masa kini, salah-satunya adalah Al-Quran mushaf Almumayyaz.
Sebab apa saya katakan mushaf Almumayyaz ni antara yang terbaik?
Oh, tahukah anda? Mushaf Almumayyaz adalah Al-Quran bertafsir yang dilengkapi dengan transliterasi rumi perkata (iaitu perkataan rumi di bawah perkataan Arab bagi memudahkan sebutan). Dan ayat-ayat di dalam Al-Quran Almumayyaz turut dikelaskan dengan 5 warna berbeza pada tiap-tiap tanda tajwid bagi memudahkan dan melancarkan proses pembacaan. Ini sekaligus membuatkan kita mudah untuk mengenal tajwid dan membaca tiap-tiap baris ayat suci Al-Quran dengan lebih tepat.
Dannn... tahukah juga? Selain itu, Al-Quran Almumayyaz ini turu…

Jam Tangan Tawaf Yang Super Awesome!

Assalamu'alaikum. Hai! Berita baik untuk korang yang teringin nak cuba pakai jam tangan tawaf. Ataupun kepada peminat-peminat jam tangan tawaf yang teringin nak tukar pakai model lain pulak, sekarang ni dah ada jam tangan tawaf jenama MEM.

Sebelum tu… Apa itu jam tawaf ye?

Jam tawaf ni adalah jam yang pergerakkan jarumnya mengikut pusingan tawaf. Ataupun ada orang panggil anti-clockwise. Ataupun lebih mudah orang panggil jam pusing ke kanan.Naaa... gitu!

Dan kini MEM ada menyediakan jam tangan tawaf untuk lelaki dan perempuan tahu. Tapi kalau rasa nak sedondon dengan pasangan, yang couple set pun ada. Tapi jangan lupa, kena tahu jugak yang MEM pun ada sediakan jam dinding yang semuanya super-duper comel, cantik, menarik, tertarik lagi kau memang dabom! *Eheh! Terover la pulak… -.-'*

MEM BRAUNE

So macam gambar yang kat atas tu, tu adalah jam tangan tawaf dari MEM yang direka khas untuk kaum lelaki. Tak ke nampak macho lagi segak bergaya lengan mamat model yang peragakan jam d…