26 November 2013

Mahu Lagi Tak?




Assalamu'alaikum...
Ehem! Ehem!
Hehehe... Amacam? Dah habis baca dah 'Kalau Memang Jodoh' part 3 tu?
Belum?
Dah?
Sila isi ruang kosong ini dengan jawapan anda: _______________

Naaa... Kalau dah habis, mahu baca lagi tak sambungannya part 4?
Mahu?
Tak mahu?
Sila isi ruang kosong ini dengan jawapan anda: _______________

Oh. Actually saya sangatlah rasa tak sabar nak publish part 5 nanti. Cause I'm really really really enjoy wrote that part and... memanggg... actually nilah kali pertama dalam menulis saya betul-betul rasa puas hati dengan apa yang saya tulis. Saya tak tahu orang akan suka ke tak, tapi saya memang hargai apa yang saya rasa ni. Sebab bagi saya rasa puas hati tu satu nikmat yang... besar? Yeah. Besar. Besar sebab dah lama saya nak rasa macam ni tapi tak tercapai. Mungkin bagi orang kalau dah baca part 5 tu nanti akan rasa ia cuma biasa-biasa saja ke apa, tapi not for me. Saya bangga dengannya. Even orang tak proud pun, saya tetap proud pada diri sendiri. Hehehe. Aci je, kan?

Okay, back to story. Sooo... ada sesiapa mahu baca part 4? Malam ni atau esok?

Sila tinggalkan jawapan anda pada ruang komen di bawah. Hehehe. Sokongan dan dorongan anda sentiasa diharapkan dan amat-amatlah dihargai! Love you all! ^_^

P/s 1: Jangan lupa tinggalkan komen ye? ^_~

P/s 2: Eherm! Err... Hehehe... Jom la join 'like' page kita kat sini. 'Violet Sofia Official'. Terima kasih. Thank you. Komawo! Jazzakallahu khairan kasira...! (moga Allah s.w.t. ganjarankan kepada kamu kebaikan sebanyak-banyaknya!) ^_^

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::: Nota Penting! :::

Segala perkongsian saya di dalam blog ini adalah hasil penulisan saya sendiri. Copy-paste atau tiru-meniru adalah DILARANG sama sekali. Jika perkara tersebut berlaku, saya sebagai empunya blog tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang.