08 November 2013

Scandal | Little Teaser 4



“SADAQALLAHUL’ADZIM…”
Naskah al-quran bertafsir itu lambat-lambat ditutup sebelum dicium dan akhirnya dibawa ke dalam pelukkan. Sufi pejamkan mata sejenak dan menarik nafas dalam-dalam. Terasa kedamaian itu. Terasa bertapa dekat al-quran yang didakap dengan hati. Rasa tenang. Rasa lapang. Rasa dirahmati. Subhanallah…

P/s: Err... Hehehe. Sekadar.... entah la. Terasa macam nak sangat je berkongsi dengan korang part ni. Terasa macammm... sweet? Haha. Pape jelah. By the way, if suka me and suka baca my hikayats yang tak seberapa kat blog ni, jemput-jemput la sudikan diri anda meng'like' my fan page ni k? - Violet Sofia Official. Terima kasih. Thank you. Komawo! ^_~

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::: Nota Penting! :::

Segala perkongsian saya di dalam blog ini adalah hasil penulisan saya sendiri. Copy-paste atau tiru-meniru adalah DILARANG sama sekali. Jika perkara tersebut berlaku, saya sebagai empunya blog tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang.