20 November 2013

Pengumuman Penting!!!



Assalamu'alaikum. Pengumuman penting ni. Nak bagitau, lepas ni kita takkan aktif lagi dengan acc. facebook yang ni;


Cik Violet Sofia

sebab kita dah buat acc. baru yang ni;



Sofia Razali (Violet Sofia)

Buat acc baru ni sebab nak selaraskan semua fb, tweeter and segala bagai guna satu e-mel (cikvioletsofia@gmail.com) yang sama je. Actually, kita nak add semua 'friend', tapi takut ada yang kalau-kalau tak suka nak 'friend' ngan kita. So... memana yang rasa masih nak 'friend' ngan kita, add je la kita ye? Sebab kita memang sentiasa nak 'friend' ngan semua orang yang nak 'friend' ngan kita k...?
Add tau! ^_~

Terima kasih.
Thank you.
Komawo!
Jazzakallahu khairan kasira...
^_^

P/s: Harap ukhuwah yang terjalin sesama kita takkan terputus dan moga berkekalan selamanya. ^_^

6 comments:

  1. Owhhh... Cik adik ni la yg request nk joint gerila penulisan kreatif tu.. Ok2.. Di alu- alukan...

    ReplyDelete
  2. ish3.. banyak betul emel.. hehe

    singgah sini, follow n klik iklan.. :)

    ReplyDelete
  3. penulis novel/cerpen erk? wahhh, ada acc fb yg br :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::: Nota Penting! :::

Segala perkongsian saya di dalam blog ini adalah hasil penulisan saya sendiri. Copy-paste atau tiru-meniru adalah DILARANG sama sekali. Jika perkara tersebut berlaku, saya sebagai empunya blog tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang.